«Με μπερδεύουν με τη Ζέτα Μακρυπούλια και χαίρομαι πολύ για αυτό»

Η αποκάλυψη ξανθιάς ηθοποιού και παρουσιάστριας

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Mega

Για την οικογένεια, την καριέρα αλλά και την... ομοιότητά της με τη Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε σε συνέντευξή της γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός.  

Τζένη Θεωνά: Η επική αντίδρασή της, όταν είδε από μακριά τη Φαίη Σκορδά

Ο λόγος για την Τζένη Θεωνά, που είπε στην εκπομπή Mega Καλημέρα: «Νιώθω πολύ μεγάλη που κλείνω 20 χρόνια τηλεοπτικής πορείας. Βλέπω αυτό το κοριτσάκι σαν μικρή μου αδελφή. Δεν έχω πάρει το πτυχίο μου στη δημοσιογραφία, νομίζω ότι κανείς δε γίνεται επαγγελματίας τελειώνοντας την σχολή. Ποτέ δεν είχα στόχο κι όνειρο να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία, ήμουν καλή μαθήτρια, ήθελα να γίνω ηθοποιός». 

Η Τζένη Θεωνά με τον Θανάση Πάτρα

Η Τζένη Θεωνά με τον Θανάση Πάτρα

Μιλώντας για την οικογένειά τη, ανέφερε: «Ο γιος μου, Αρίωνας, με έχει δει να παίζω στο θέατρο και τον πήρα μαζί μου μια φορά σε γύρισμα. Θα τον ξαναπάρω σε 20 χρόνια. Δεν είμαι control freak, ελέγχω ό,τι μπορώ γύρω από το παιδί. Με τον Δήμο δε θα μαλώσουμε, πλέον, για το παιδί. Τα πρώτα χρόνια υπήρχε έντονη κούραση και δεν υπήρχε τόση ψυχραιμία. Υπάρχουν πράγματα που εγώ διαφωνώ με τον Δήμο σε ό,τι αφορά τη διαπαιδαγώγηση του Αρίωνα, όμως είναι ο μπαμπάς του». 

Με ποιον συνάδελφό της είναι... ερωτευμένη η Τζένη Θεωνά;

Για την καριέρα της, η Τζένη Θεωνά σχολίασε: «Η εκπομπή που παρουσιάζω με έχει επηρεάσει στον τρόπο που αντιμετωπίζω τους ανθρώπους και κατ' επέκταση τη μητρότητα. Δεν έχω μετανιώσει που αρνήθηκα τηλεοπτικές προτάσεις, δεν ήμουν έτοιμη, σε κάποιες δεν ταίριαζα και δεν θα μου ήμουν καλή. Στη δουλειά αυτή δεν έχω διεκδικήσει κάτι, έχω κάνει μόνο ό,τι μου έχουν προτείνει. Δε θα πήγαινα ποτέ σε ριάλιτι όσα χρήματα και να μου έδιναν, κάποια πράγματα δεν έχουν τιμή. Κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα». 

Η Ζέτα Μακρυπούλια κι η Τζένη Θεωνά είναι ξεκάθαρα... χωρισμένες στη γέννα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια κι η Τζένη Θεωνά είναι ξεκάθαρα... χωρισμένες στη γέννα!

Κλείνοντας αποκάλυψε τη διάσημη συνάδελφό της με την οποία την μπερδεύουν: «Με μπερδεύουν με τη Ζέτα Μακρυπούλια και χαίρομαι πολύ γι’ααυτό και λέω "ευχαριστώ". Είναι υπέροχη σε αυτό που κάνει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top