Τζένη Θεωνά: Η επική αντίδρασή της, όταν είδε από μακριά τη Φαίη Σκορδά

«Tι είναι αυτές οι ξένες ρε παιδί μου;»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά, προβλήθηκε σήμερα το πρωί στο «Happy Day».

«H Φαίη Σκορδά καθηλώθηκε δύο βήματα πίσω από τον Γιώργο Λιάγκα»

Στην αρχή της συνέντευξης, η Τζένη Θεωνά αποκάλυψε την αντίδραση που είχε όταν είδε από μακριά τη Φαίη Σκορδά με τα παιδιά της. 

Φαίη Σκορδά: «Είχα δυσκολίες και αλλαγές το 2023»

«Σου έχω πει αυτήν την ιστορία; Εγώ καθόμουν εκεί στη θύρα και κάτι καταβρόχθιζα πάλι και βλέπω μία ψηλή, ξανθιά να κυνηγά δύο μωρά. Φορούσε ένα τζιν σορτσάκι με κάτι πόδια τέτοια και λέω τι είναι αυτές οι ξένες ρε παιδί μου; Και άβαφτη δε», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά με τη Φαίη Σκορδά να αποκαλύπτει αμέσως μετά την ηλικία της: «Δεν βάφομαι ποτέ στα καθημερινά μου. Αν είναι να πάω κάπου πάντα. Νομίζω ότι κι εγώ είμαι μικρή. Το λέω το 43 για να το πω».

«Έχω κρατήσει καλή σχέση και με συνεργάτες. Δεν θέλω να πω ονόματα και δεν σημαίνει ότι δεν είναι κι άλλα τόσα. Παρόλο που δεν μιλάμε και δεν βγαίνουμε κάθε ημέρα, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ό,τι και να γίνει, ξέρω ότι είναι εκεί για εμένα. Η Ζήνα ξέρω ότι είναι εκεί, η Θρασκιά, η Σταματίνα ξέρω ότι είναι εκεί. Ο Καβατζίκης, η Χριστοπούλου και η Γραμμέλη είναι εκεί. Η Τένια Μακρή και ο Πυριόχος. Τώρα μου έρχονται ονόματα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Για αυτό είμαι ευλογημένη», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ για τη σχέση που έχει κρατήσει με πρώην συνεργάτες της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top