Κλέλια Ρένεση: Πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση κι οι ευχαριστίες της ηθοποιού

Δείτε παλιότερη συνέντευξη της Κλέλιας Ρένεση στην εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ

Μια ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κλέλια Ρένεση κι αποκάλυψε ότι πέρασε τη νύχτα της στο Λαϊκό Νοσοκομείο. 

Κλέλια Ρένεση: Συγκλονίζουν όσα αποκάλυψε για την επιλόχειο κατάθλιψη

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός υπέστη σφοδρό αναφυλακτικό σοκ και για αυτό πήγε στα επείγοντα, όπου τις χορηγήθηκαν αδρεναλίνη και κορτιζόνη

Για πέντε σεζόν η Κλέλια Ρένεση πρωταγωνιστούσε στη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Για πέντε σεζόν η Κλέλια Ρένεση πρωταγωνιστούσε στη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο και στους γιατρούς αλλεργιολόγους της χθεσινοβραδινής εφημερίας. Μου έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή από σφοδρό αναφυλακτικό σοκ. Περάσαμε παρέα μια ρομαντική βραδιά με αδρεναλίνες, κορτιζόνες κι όλα τα καλά, άκρως εξυπηρετικοί, άμεσα διαθέσιμοι και με ειλικρινές ενδιαφέρον. 

Ρένεση: «Μόνο η απόλυτη φτώχεια μπορεί να σε κάνει παρένθετη μάνα»

Το λέω και θα το ξαναπώ η δημόσια Υγεία είναι και θα είναι η προτεραιότητα όλων των πολίτων. Πρέπει να διαφυλάξουμε τη σωστή λειτουργία των δημοσίων νοσοκομείων, την επαρκή στελέχωση τους σε προσωπικό αλλά και τις σωστές συνθήκες που οι γιατροί διεξάγουν το έργο τους. Οι δημόσιοι γιατροί πρέπει να αμείβονται επαρκώς για όλο αυτό που προσφέρουν. Ευχαριστώ για όλα όλους κι όλες απ τη βραδινή μου περιπέτεια!», έγραψε η Κλέλια Ρένεση στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top