Ρένια Λουϊζίδου: «Χωρίσει, δε χωρίσει η γυναίκα θα δεχτεί κοινωνική πίεση»

«Δεν έχω ιδέα πως έχει κρατήσει τόσα χρόνια ο γάμος μου»

Δείτε τη συνέντευξη της Ρένια Λουϊζίδου στην εκπομπή του Mega

Στην εκπομπή Ελένη μίλησε Ρένια Λουϊζίδου από το καμαρίνι της στο θέατρο Κάπα και την παράσταση Sexy Laundry, όπου πρωταγωνιστεί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ρένια Λουϊζίδου: «Η απώλεια του Βλάσση Μπονάτσου είναι πολύ περίεργη»

Η ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της, τη σχέση με τον γιο της άλλα κι αν την επηρεάζει ο χρόνος που περνάει. «Δεν έχω ιδέα πως έχει κρατήσει ο γάμος μου τόσα χρόνια. Δεν ξέρω πως γίνεται. Με τον σύζυγο μου νομίζω αρχίσαμε να περπατάμε μαζί προς μια κατεύθυνση η οποία ήταν αρεστή και στους δυο μας. Κάναμε μια εξέλιξη και μια πορεία προς τα κάπου μαζί χέρι - χέρι στο ίδιο μέρος. Πολλές φορές σε παίρνει η ζωή από κάτω, η ταχύτητα να προλάβεις τα πράγματα να εξυπηρετείς την καθημερινότητα και ξεχνάς τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου και τη σχέση σου μαζί του», είπε. 

Φέτος, η Ρένια Λουϊζίδου πρωταγωνιστεί στην παράσταση Sexy Laundry με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Φέτος, η Ρένια Λουϊζίδου πρωταγωνιστεί στην παράσταση Sexy Laundry με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Για τη σχέση που έχει «χτίσει» με τον γιο της που σήμερα είναι 23 ετών, δήλωσε: «Με τον γιο μου μιλάμε πολύ, κουβεντιάζουμε, για κοινωνικά θέματα όχι μόνο για τα δικά του ή τα δικά μας. Η δουλειά μου είναι να είμαι μαμά του όχι φίλη του. Αυτή η γενιά λίγο δυσκολεύεται να ονειρευτεί τη ζωή της, δεν τα ‘χουμε καλοκαταφέρει η προηγουμένη γενιά στο τι τους παραδίνουμε». 

Λουιζίδου: «Οι ερωτήσεις τύπου “γιατί δεν έκανες παιδί;” είναι φρικτές»

Για το πρότυπο της σημερινής γυναίκας σε σύγκριση με το παρελθόν, επεσήμανε η Ρένια Λουϊζίδου: «Χωρίσει δε χωρίσει η γυναίκα θα δεχτεί πίεση κοινωνική, στο πώς δείχνεις κι αν κρατάς κομμάτι από τη νεότητα σου δεν έχει να κάνει με το αν είσαι παντρεμένη, ανύπαντρη αν είσαι ηθοποιός ή υπάλληλος σε τράπεζα. Έχει να κάνει με το πρότυπο της γυναίκας. Στη γενιά της μάνας μου δε θυμάμαι με τις φίλες της να περνάνε σοβαρή κρίση γιατί τα χρόνια περνούν… βεβαίως το σχολίαζαν, αλλά υπήρχε μεγαλύτερη αποδοχή και συμφιλίωση με την εικόνα τους».

H Ρένια Λουϊζίδου με τον σύζυγό της, Θάνο Κωνσταντάκη

H Ρένια Λουϊζίδου με τον σύζυγό της, Θάνο Κωνσταντάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top