Ένα σουρεαλιστικό όνειρο: H Έμμα Στόουν για τις 11 υποψηφιότητες στα Όσκαρ

Διεκδικεί το βραβείο του Α' Γυναικείου Ρόλου με τον ρόλο της «Μπέλα»

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας του Γιώργου ΛάνθιμουPoor Things, Έμμα Στόουν, ευχαρίστησε τους συναδέλφους της και χαρακτήρισε τις 11 υποψηφιότητες της ταινίας στα φετινά Όσκαρ «ένα σουρεαλιστικό όνειρο». 

Όσκαρ 2024: Σάρωσε ο Λάνθιμος με 11 υποψηφιότητες για το Poor Things

«Είμαι πολύ ευγνώμων στην Ακαδημία που με συμπεριέλαβε ως ηθοποιό και παραγωγό σε αυτή την ομάδα εξαιρετικών υποψηφίων και που αναγνώρισε την ταινία μας σε τόσες πολλές κατηγορίες», ανέφερε σε δήλωσή της στο CNN. 

«Η ομάδα των καλλιτεχνών που συνέβαλαν στο Poor Things έδωσε τα πάντα και είμαι για παντοτινά ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να υποδυθώ τη Μπέλα και να δω τον κόσμο μέσα από τα μάτια της. Μου έδειξε ότι η ζωή είναι κάτι πολύ περισσότερο από τη ζάχαρη και τη βία». 

Έμμα Στόουν: Όσα θέλετε να μάθετε για τη μούσα του Γιώργου Λάνθιμου

H Στόουν έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την αγάπη της προς τον ρόλο της. Πρόσφατα, είχε δηλώσε: «Κινούμαι πιο αργά από την Μπέλα όσον αφορά την εξέλιξη μου. Απλά την αγαπώ τόσο πολύ. Εμπνέομαι τόσο πολύ από εκείνη και την οπτική της και την περιέργεια της και την προθυμία της να λυγίσει και να αλλάξει και να αναπτυχθεί και να μην κρίνει τον εαυτό της γι’ αυτό». 

Η Έμμα Στόουν κι ο Γιώργος Λάνθιμος στα AFI Awards στο Μπέβερλι Χιλς πριν από λίγες ημέρες

Η Έμμα Στόουν κι ο Γιώργος Λάνθιμος στα AFI Awards στο Μπέβερλι Χιλς πριν από λίγες ημέρες /Φωτογραφία AP Images/Chris Pizzello

Το Poor Things, που «έσκισε» στις Χρυσές Σφαίρες, ήταν η δεύτερη ταινία με τις περισσότερες υποψηφιότητες, μετά το Oppenheimer.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top