Κηδεία Κωστόπουλου: Βούρκωσαν όλοι με τον επικήδειο του γιου του

Ποιοι πήγαν στην κηδεία

Ράγισαν καρδιές με τον συγκινητικό επικήδειο του μεγαλύτερου γιου του Χάρη Κωστόπουλου στην κηδεία του που έγινε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Παμμέγιστων Ταξιαρχών στη Γλυφάδα.

Κηδεία Χάρη Κωστόπουλου: Υποβασταζόμενη από τους γιους της η σύζυγός του

Ο Χρήστος Κωστόπουλος θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του, μίλησε για την ασθένεια του πατέρα του, αλλά και για τον άψογο χαρακτήρα του.

Ακόμη, αναφέρθηκε στον νονό του αλλά και αδελφικό φίλο του πατέρα του, Βασίλη Καρρά. Μάλιστα, ο Χάρης Κωστόπουλος δεν έμαθε ποτέ ότι έφυγε από τη ζωή, όπως είπε ο γιος του.

«Ένας άνθρωπος που υπήρξε 50 χρόνια περίπου σε αυτόν τον χώρο κατάφερε να κρατήσει την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την ηθική του» είπε χαρακτηριστικά.

O γιος του τραγουδιστή κλαίγοντας με λυγμούς είπε ότι ο πατέρας του πάλεψε για να τα καταφέρει αλλά τον τελευταίο ενάμιση μήνα είχε πέσει αρκετά και τελικά έχασε τη μάχη.

Ο Χάρης Κωστόπουλος έδωσε τη δική του μάχη με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο 20 Ιανουαρίου.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στην κηδεία του Χάρη Κωστόπουλου ήταν η Σάσα Μπάστα, ο Νίκος Βέρτης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Άγγελος Διονυσίου, ο Πέτρος Ίμβριος κ.α.

Νίκος Βέρτης

Ειρήνη Καρρά - Χριστίνα Καρρά

Άγγελος Διονυσίου

Νίκος Μακρόπουλος

Πέτρος Ίμβριος

Η σύζυγος του, Βιβή και οι γιοι του, Ραφαήλ και Χρήστος έφτασαν λίγο μετά τις 9:30 στο Κοιμητήριο

Μιχάλης Ιατρόπουλος
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top