Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η νέα δημόσια συγγνώμη στον Γιάννη Στάνκογλου

Με αφορμή τα 50α γενέθλια του ηθοποιού

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha

Πριν από περίπου ένα μήνα μέσα από το Happy Day έγινε μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου που συζητήθηκε όσο τίποτε άλλο! 

Γιάννης Στάνκογλου: Ο λόγος που κράτησε κρυφό το διαζύγιό του

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμιτσιλή κι η Τίνα Μεσσαροπουλου ανέφεραν ότι ο ηθοποιός είναι σε νέα σχέση με γνωστή Ελληνίδα μετά το διαζύγιό του από την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν.

Το εν λόγω θέμα πήρε μεγάλη έκταση και μπορεί οι δυο κυρίες να μην αποκάλυψαν το όνομα της γυναίκας που «έκλεψε» την καρδιά του Γιάννη Στάνκογλου, ωστόσο υπήρξε ένα δημοσίευμα που ήθελε το πρόσωπο αυτό να είναι γνωστή παρουσιάστρια. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε ξανά συγγνώμη από τον Γιάννη Στάνκογλου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε ξανά συγγνώμη από τον Γιάννη Στάνκογλου

Από την πλευρά τους, τόσο ο Γιάννης Στάνκογλου, όσο κι η παρουσιάστρια διέψευσαν τα δημοσιεύματα περί σχέσης. Μάλιστα, μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον ηθοποιό για το γεγονός ότι παρουσίασαν ρεπορτάζ για την προσωπική του ζωή που δεν ισχύει.

Γιάννης Στάνκογλου: «Έχετε προξενήσει ζημία στην οικογενειακή μου ζωή»

Το πρωί της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου, με αφορμή τα γενέθλια αλλά και τη γιορτή του Γιάννη Στάνκογλου, η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να του ζητήσει και πάλι συγγνώμη.

«Να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Γιάννη Στάνκογλου και για τη γιορτή του και για τα γενέθλιά του και με αφορμή αυτό, θέλω να του ζητήσω για ακόμη μια φορά ειλικρινή συγγνώμη αν τον αναστατώσαμε με αυτή την παραφιλολογία για την προσωπική του ζωή που δεν ίσχυε. Τον εκτιμούμε, τον σεβόμαστε, τον παρακολουθούμε και τον αγαπάμε πολύ. Μακάρι να συνεχίσει αυτή την σπουδαία καριέρα και στο θέατρο και στην τηλεόραση γιατί είναι καταπληκτικός», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Γιάννη Στάνκογλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top