Παυλίδου για Φερεντίνο: «Αισθάνομαι αγάπη και σεβασμό για εκείνον»

Όσα είπε η ηθοποιός για τον γάμο της και τα παιδιά της

Δείτε όσα είπε η Σοφία Παυλίδου στην εκπομπή του Mega

Με αφορμή τον ρόλο της στη νέα σειρά Famagusta, η Σοφία Παυλίδου μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για τον γάμο, τους γιους της και τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο

Σοφία Παυλίδου: «Τον αγαπάω τον Χρήστο, είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου»

«Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρα ήταν ο ερχομός των γιων μου. Το πιο ερωτικό ταξίδι μας με τον Χρήστο ήταν στην Αυστρία. Ο Χρήστος ντυνόταν Άι-Βασίλης, αλλά τα παιδιά μου το κατάλαβαν στα πέντε τους. Αισθάνομαι αγάπη και σεβασμό για τον πρώην σύζυγό μου», είπε αρχικά. 

Η Σοφία Παυλίδου επιστρέφει τηλεοπτικά με τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, Famagusta

Η Σοφία Παυλίδου επιστρέφει τηλεοπτικά με τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, Famagusta

«Ζω μόνη μου πλέον, γιατί ο ένας μου γιος σπουδάζει κι ο άλλος μένει με τον πατέρα του. Ως μητέρα εξακολουθώ να μαγειρεύω για τους γιους μου και να τους πηγαίνω ταπεράκια. Δεν τους παίρνω τηλέφωνο για να βάλουν ζακέτα πια. Θα αγκαλιάσω όποια κοπέλα μου γνωρίσουν οι γιοι μου ως σχέση τους, γιατί θα είναι η επιλογή τους», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Όσον αφορά στον θεσμό του γάμου, δήλωσε: «Δεν πιστεύω στον θεσμό του γάμου. Δεν ήθελα να παντρευτώ στην εκκλησία, αλλά το έκανα με χαρά κι αγάπη. Ο γάμος, όπως τον έχουμε στο μυαλό μας, είναι για εμένα χάσιμο χρόνου και πολλά έξοδα». 

Τα επώνυμα διαζύγια των Ελλήνων celebs που... άφησαν εποχή!

Η ηθοποιός μίλησε επίσης, για το φλερτ που δέχεται από άντρες. «Οι άντρες δεν με φοβούνται πλέον. Στην αρχή υπήρχε ένας φόβος. Το χιούμορ κι η εξυπνάδα είναι βασικά χαρακτηριστικά σε έναν άντρα. Όταν είμαι σε μία σχέση είμαι πάντα εκεί, είμαι πολύ δοτική. Έχω εμμονικούς θαυμαστές, που από τότε που χώρισα, επί επτά χρόνια μου στέλνουν καθημερινά e-mails», ανέφερε. 

Η Σοφία Παυλίδου κι ο Χρήστος Φερεντίνος έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους

Η Σοφία Παυλίδου κι ο Χρήστος Φερεντίνος έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τέλος, μίλησε για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. «Το 2023 μου έφερε ένα μεγάλο δώρο, τη συμμετοχή μου στη νέα μεγάλη παράγωγη του Mega, Famagusta. Είναι μια σειρά που αναφέρεται στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, με αφορμή τη μαύρη επέτειο τον Ιούλιο. Με αφορμή, μία ιστορία αγάπης φωτίζονται και τα γεγονότα που συνέβησαν τότε», εξήγησε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top