Μιχάλης Ιατρόπουλος: Αποκάλυψε τον λόγο που φοράει μαύρα από το 1990

Η μεγάλη απώλεια που του άλλαξε τη ζωή

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Καλεσμένος στην εκπομπή Δύο στις 10 το πρωί της Κυριακής βρέθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που φοράει μαύρα από το 1990. 

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η σπάνια φωτογραφία με την εγγονή του

«Αν δεις όλες μου τις εμφανίσεις από τις 30 Ιουνίου του 1990 και έπειτα το 99% των ενδυματολογικών μου επιλογών είναι μαύρα φοράω μαύρα, λόγω του θανάτου του πατέρα μου. Πέθανε 57 χρονών, έξι μέρες αφότου είχα παντρευτεί. Η γυναίκα μου η πρώτη ήταν έγκυος και ο πατέρας μου πάνω σε ένα γλέντι που έκανε στην Ασπροβάλτα ξαφνικά έμεινε. Ο θάνατός του μου άλλαξε τα πάντα», είπε αρχικά ο ηθοποιός.  

«Μερικές φορές, όταν χάνουμε τους ανθρώπους καταλαβαίνουμε την απώλεια και πόσο πολύ τους αγαπούσαμε. Με τον πατέρα μου είχα μια πάρα πολύ έντονη σχέση. Του χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη γιατί στα 20 μου, όταν απολύθηκα από τον στρατό, ήμουν ένας έτοιμος για εργασία άνθρωπος. Μου στοίχισε πάρα πολύ γιατί έχασα τον άνθρωπό μου και προσφάτως έχασα και τη μητέρα μου κι είμαι ορφανό παιδί. Ο πατέρας μου είναι ακόμη το σημείο αναφοράς μου. Είχα την τύχη και την ευτυχία να έχω πολύ καλό σόι. Θείες! Ήμουν το μόνο αγόρι στην οικογένεια κι η αδυναμία όλων», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ιατρόπουλος: Δύσκολες μέρες για τον ηθοποιό - «Δύο χρόνια χωρίς εσένα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top