Παναγιώτης Τριβυζάς: Παντρεύτηκε τη σύντροφό του 5 μήνες πριν γίνουν γονείς

Με πολιτικό γάμο τον περασμένο Δεκέμβριο

Δείτε παλιότερες δηλώσεις του Παναγιώτη Τριβυζά στο Happy Day

Στιγμές ευτυχίας ζει ο γνωστός αθλητής Παναγιώτη Τριβυζά, ο οποίος σε περίπου πέντε μήνες θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Παναγιώτης Τριβυζάς: Ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί!

Η σύντροφος του, Ιωάννα Καραΐσκου, διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν από περίπου έναν μήνα

Ετσι ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Τριβυζάς την εγκυμοσύνη της συζύγου του

«Ανυπομονούμε! Είναι κάτι το πρωτόγνωρο και για τους δυο μας. Το ήθελα εξαρχής. Με την Ιωάννα είμαστε εννέα μήνες μαζί. Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν της φαίνεται. Όπως μας έχει πει ο γιατρός αναμένεται να γεννήσει στις αρχές Ιουλίου. Δε θέλουμε να μάθουμε το φύλο του μωρού ακόμα, θέλουμε να κάνουμε το gender reveal. Εκτός από το ότι θέλω να είναι υγιέστατο το μωράκι μου, θα ήθελα να είναι κορίτσι» είπε στη RealLife ο Παναγιώτης Τριβυζάς. 

Παναγιώτης Τριβυζάς: Υπήρξε 3ο πρόσωπο στον γάμο με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης στις 9 Δεκεμβρίου

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς κι η Ιωάννα Καραΐσκου ανυπομονούν να γίνουν γονείς!

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς κι η Ιωάννα Καραΐσκου ανυπομονούν να γίνουν γονείς! /Φωτογραφία Instagram

«Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τη σύζυγό μου κι είμαστε και οι δύο σοβαρά άτομα που μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό. Παρόλο που είμαστε ζευγάρι για μικρό χρονικό διάστημα, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, γιατί από τους πρώτους κιόλας μήνες μένουμε μαζί. Κάναμε τον πολιτικό γάμο, αλλά θα κάνουμε και θρησκευτικό μαζί με τη βάφτιση. Έτσι θα την αφήσω; Η εγκυμοσύνη έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι κι έχουν μπει άλλες προτεραιότητες. Αυτό ήθελα από την αρχή, να κάνω μια μεγάλη οικογένεια», πρόσθεσε ο αθλητής. 

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Μιλά για το διαζύγιο από τον Παναγιώτη Τριβυζά

Θυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Τριβυζάς υπήρξε παντρεμένος με την αθλήτρια και παίκτρια του Survivor, Σταυρούλα Χρυσαειδή. Μετά από 5,5 χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2022, ωστόσο, τρεις μήνες αργότερα το ζευγάρι των αθλητών χώρισε. 

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς κι η Σταυρούλα Χρυσαειδή στον γάμο τους τον Σεπτέμβριο του 2022

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς κι η Σταυρούλα Χρυσαειδή στον γάμο τους τον Σεπτέμβριο του 2022 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top