«Ο ρόλος της "Μίνας" στους Δυο Ξένους γράφτηκε για μένα»

Όσα αποκάλυψε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Δείτε όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή του Mega

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε η Μίνα Χειμώνα. Η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη σειρά Καλημέρα Ζωή του Νίκου Φώσκολου, μίλησε για την περίοδο της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισε τηλεοπτικά, αλλά και στον λόγο που αποφάσισε αργότερα να αποσυρθεί από τη μικρή οθόνη

Η Μίνα Χειμώνα έγινε γνωστή τη δεκαετία του '90 με την τηλεοπτική σειρά Καλημέρα Ζωή

Η Μίνα Χειμώνα έγινε γνωστή τη δεκαετία του '90 με την τηλεοπτική σειρά Καλημέρα Ζωή

«Κοντεύω μια 20ετία αποχής από τα τηλεοπτικά. Είχα κουραστεί, εστίασα πολύ στο θέατρο κι είπα όχι σε προτάσεις, γιατί ήθελα να αποτοξινωθώ», δήλωσε αρχικά.

«Δε νομίζω ότι θα ήθελα να συνεργαστώ με παίκτες ριάλιτι. Η δουλειά του ηθοποιού θέλει πολύ κόπο, θέλει σπουδές. Δεν μπορώ να με βάλω στην ίδια ζυγαριά με έναν που θέλει να λέγεται ηθοποιός κι έχει βγει από τα ριάλιτι που αναφέρατε», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

«Για μένα γράφτηκε ο ρόλος της "Μίνας" στους Δυο Ξένους, άλλωστε λεγόταν Μίνα. Είχα όμως βασικό ρόλο στην ιστορία που έτρεψε εκείνο το διάστημα στο Καλημέρα Ζωή, οπότε όταν με ρώτησε ο Αλέξανδρος (σ.σ. Ρήγας) αν ξέρω κάποια άλλη ηθοποιό, του πρότεινα την Αλεξάνδρα (σ.σ. Παλαιολόγου), γιατί γνώριζα ότι εκείνο το διάστημα δεν είχε κάποια ιστορία γραμμένη πάνω της», αποκάλυψε στη συνέχεια. 

Mετά από πολλά χρόνια, η Μίνα Χειμώνα επιστρέφει τηλεοπτικά με τη σειρά Ψυχοκόρες

Mετά από πολλά χρόνια, η Μίνα Χειμώνα επιστρέφει τηλεοπτικά με τη σειρά Ψυχοκόρες /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Τα μεγάλα κασέ ήταν στη Λάμψη. Το Καλημέρα Ζωή ήταν το φτωχό παιδί όλων αυτών. Στην Κύπρο η σειρά έκανε τρομερές τηλεθεάσεις, 80-85%. Είχαν ζητήσει να αλλάξει η ώρα προβολής, γιατί ο κόσμος δεν προλάβαινε με τις δουλειές να τη δει. Είχαν βάλει μέχρι και σεκιούριτι στο αεροπλάνο για να με φυγαδεύσει. Είχα έναν θαυμαστή που μου έγραφε περίεργες επιστολές, πρέπει να ήταν κάπως διαταραγμένος», συμπλήρωσε η Μίνα Χειμώνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top