«Φώναζα τον Βασίλη Καρρά παππού, μου έχει χαρίσει δύο ρολόγια του»

Ο αείμνηστος τραγουδιστής είχε στενή σχέση με τη μητέρα και τον πατέρα του

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Super Κατερίνα

Ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη, Βασίλης Λαζαρίδης, έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά

Βασίλης Καρράς: Η κίνηση ανθρωπιάς της οικογένειάς του μετά το μνημόσυνο

Το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα κι ανέφερε αρχικά: «Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια με τον Βασίλη Καρρά κι είχαμε οικογενειακή σχέση». 

Ο Βασίλης Λαζαρίδης με τη μητέρα του Πόπη Μαλλιωτάκη

Ο Βασίλης Λαζαρίδης με τη μητέρα του Πόπη Μαλλιωτάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Συγκινούμαι, γιατί όποτε τον έβλεπα, μου έλεγε να τον φωνάζω "παππού", γιατί ο πατέρας μου (σ.σ. ο αείμνηστος νυχτερινός επιχειρηματίας Μπάμπης Λαζαρίδης) τον φώναζε "πατέρα". Μου είχε χαρίσει και δύο ρολόγια του, τα είχε βγάλει από το χέρι του. Γενικά, ήταν πολύ τρυφερός κάθε φορά που συναντιόμασταν. Τον έχω σε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», πρόσθεσε. 

Κηδεία Βασίλη Καρρά: «Τη στιγμή της ταφής ακούσαμε τον Εθνικό Ύμνο»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα social media. «Έχω πάθει ανοσία με τα σχόλια στα social media, γιατί όλη την ώρα κάτι θα γραφτεί ή κάτι θα πουν για εμάς. Οπότε τι να απαντήσεις; Καταντάει και λίγο χαζό. Εδώ μέχρι και για μένα διαβάζω βλακείες. Μέχρι κι ότι έχω κάνει μπότοξ έχω διαβάσει σε σχόλια. Κάτι τέτοιες βλακείες, που λες "εντάξει...". Στα 23 μου κι έκανα μπότοξ», πρόσθεσε ο Βασίλης Λαζαρίδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top