Λιάνα Εύα Αμούτζα: Ήταν εννέα μήνες σε κώμα μετά από ανακοπή

Συγκλονίζει ο αδελφός της

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Βόλος από τον θάνατο του πρώην μοντέλου και ιδιοκτήτριας αλυσίδας κέντρων αισθητικής, Λιάνας Εύας Αμούτζα, μόλις στα 46 της χρόνια. 

Πέθανε το μοντέλο Λιάνα - Εύα Αμούτζα

Όπως ανέφερε ο αδελφός της μιλώντας στην εκπομπή T-Live, το πρώην μοντέλο πριν από εννέα μήνες ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και υπέστη ανακοπή καρδιάς. Σύμφωνα με τον ίδιος το ΕΚΑΒ καθυστέρησε να φτάσει στο σημείο, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να μείνει πολύ ώρα χωρίς οξυγόνο και να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

H Εύα Λιάνα Αμούτζα υπέστη ανακοπή πριν από εννέα μήνες και βρισκόταν σε κώμα

H Εύα Λιάνα Αμούτζα υπέστη ανακοπή πριν από εννέα μήνες και βρισκόταν σε κώμα

«Ήταν ανακοπή καρδιάς και από εκεί και μετά ήταν 9 μήνες στο νοσοκομείο μέσα με εγκεφαλική δραστηριότητα “μηδέν”, ας το πούμε έτσι. Έμεινε χωρίς οξυγόνο πάρα πολύ χρόνο. Άργησε πάρα πολύ να έρθει το ΕΚΑΒ. “Έσβησε” ξαφνικά. Ένιωσε αδιαθεσία και απλώς την πρόδωσε η καρδιά της. Επανάφεραν στην ουσία τα ζωτικά όργανα, αλλά όχι τον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος είχε υποστεί βλάβη, ποτέ δεν επικοινώνησε με το περιβάλλον», είπε.

«Ήταν η Ελληνίδα Τζολί, όπως την αποκαλούσαν όλοι. Ήταν μια κούκλα. Ήταν σαν η δίδυμη αδελφή της Αντζελίνα Τζολί. Ήταν ένα κορίτσι έξω καρδιά, με ένα χαμόγελο πάντα στο στόμα, πολύ δυναμικό κορίτσι», είπε στο Live News ο φίλος της Χρήστος Κολοβός.

Σύμφωνα με τον αδελφό της Λιάνας Εύας Αμούτζα το ΕΚΑΒ καθυστέρησε πολύ με αποτέλεσμα η αδελφή του να υποστεί εγκεφαλική βλάβη και να μη συνέλθει ποτέ

Σύμφωνα με τον αδελφό της Λιάνας Εύας Αμούτζα το ΕΚΑΒ καθυστέρησε πολύ με αποτέλεσμα η αδελφή του να υποστεί εγκεφαλική βλάβη και να μη συνέλθει ποτέ

«Οι φίλοι της ήταν πολύ μετρημένοι. Δεν ήξερα πάρα πολλούς και εγώ. Εμείς κάναμε παρέα, από τη νυχτερινή ζωή που βρισκόμασταν όταν εγώ είχα δημόσιες σχέσεις σε κάποια μαγαζιά. Έτσι την είχα γνωρίσει και είχαμε γίνει πάρα πολύ φίλοι», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Εννιά μήνες ακριβώς έμεινε μέσα. 23 Μαρτίου εισήχθη και 24 Δεκεμβρίου έφυγε. Εγώ πιστεύω ότι είχε επαφή, γιατί όταν της μιλούσα και τη χάιδευα, στο άγγιγμα, είχε αντίδραση και κάποια στιγμή εστίαζε κιόλας τα μάτια της. Δεν μπορούσε να κουνήσει μέλη του σώματός της, ήταν πλήρως ακινητοποιημένη. Μέσα στις σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες που είχε υποστεί λόγω των δύο εγκεφαλικών, εγώ πιστεύω, γιατί το έζησα, πήγαινα και την έβλεπα σχετικά συχνά τους τελευταίους μήνες, ότι καταλάβαινε, ότι ένιωθε μάλλον», ανέφερε από την πλευρά της η φίλη της, Μίκα Παπαγιαννοπούλου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top