Νίκος Φλωρινιώτης: «Του είχα πει "Δε σε αφήνει η μαμά να πεθάνεις"»

Συγκλονίζει με τα λόγια της η μητέρα του, Μάχη Φλωρινιώτη

Όσα είπε η Μάχη Φλωρινιώτη λίγο πριν το τελευταίο αντίο στον γιο της, Νίκο- βίντεο Το Πρωινό

Λίγες ώρες πριν το τελευταίο «αντίο» στον μικρότερο γιο της, Νίκο Φλωρινιώτη, η μητέρα του Μάχη συγκλόνισε με τα λόγια της για την απώλεια του παιδιού της, μόλις έξι μήνες μετά τον θάνατο του άντρα της. 

Νίκος Φλωρινιώτης: Τα πρώτα λόγια της μητέρας και της αδελφής του

«Δεν έχω λόγια να σου πω, γιατί αυτό που έπαθα, το έπαθα τελείως ξαφνικά. Θέλω να πω όμως, ότι το παιδί μου πήγαινε πάρα πολύ καλά. Τον πρώτο καιρό που πέθανε ο πατέρας του, το παιδί μου πάλευε ακόμα. Έπαιζα θέατρο, δεν ήμουν δυνατή. Ο Νίκος ήξερε μόνο ότι είχε μελάνωμα, καρκίνο στον ώμο. Δεν τον είχα αφήσει να καταλάβει ότι είχε και σε άλλα σημεία, για να μην τον πάρει από κάτω», εξήγησε.

 Όταν με είχε ρωτήσει “μαμά θα πεθάνω”, του απάντησα: “Όχι, παιδί μου. Δε σε αφήνει η μαμά να πεθάνεις”

«Παλέψαμε με το τέρας και το είχαμε νικήσει. Το τέρας που λέγεται καρκίνος, όμως, έκανε μετάσταση στα μηνίγγια. Στα μηνίγγια δε γίνεται τίποτα, δεν εισχωρεί τίποτα», ανέφερε η Μάχη Φλωρινιώτη συντετριμμένη. 

Νίκος Φλωρινιώτης: «Ο καρκίνος πήγε εκεί που δεν έπρεπε, στα μηνίγγια»

Στη συνέχεια, συγκλόνισε με την περιγραφή της, λέγοντας: «το γλυκό μου το παιδί με είχε ευχαριστήσει για όσα έκανα γι’ αυτόν. Του είπα: «άκου Νικόλα, είμαι μάνα και κάθε μάνα οφείλει να κάνει πράγματα για το παιδί της. Εγώ σ’ ευχαριστώ που έχεις έρθει στη δική μου ζωή και μου την έχεις ομορφύνει».

Ο Νίκος Φλωρινιώτης/ φωτογραφία facebook

Ο Νίκος Φλωρινιώτης/ φωτογραφία facebook

Η Μάχη Φλωρινιώτη ευχαρίστησε δημόσια το προσωπικό του Λαϊκού νοσοκομείου και τη γιατρό του γιου της. 

Η κατάσταση της υγείας του άλλαξε δραματικά ανήμερα της γιορτής του, όπως περιέγραψε η μητέρα του: «Την ημέρα του Αγίου Νικολάου ήταν λίγο μπερδεμένος το πρωί. Από το μεσημέρι και μετά δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Ο ίδιος δεν το είχε καταλάβει. Νόμιζε ότι θα μπούμε στο νοσοκομείο και θα βγούμε. Η γιατρός μου τα είχε πει όλα, αλλά έπαιζα θέατρο. Ούτε η γιατρός περίμενε, ότι θα συνέβαινε τόσο γρήγορα, νομίζαμε θα πήγαινε 2-3 μήνες».

Μάχη Φλωρινιώτη/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

Μάχη Φλωρινιώτη/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

«Πίστευα μέχρι τελευταία στιγμή ότι ο Θεός θα κάνει το θαύμα του», πρόσθεσε. 

«Οι μανούλες να έχουν δύναμη, όταν συμβαίνει κάτι στους οικείους τους, στα παιδιά τους. Όλα παλεύονται και το παιδί μου ακόμα, αν δεν είχε κάνει ο καρκίνος μετάσταση στο σημείο που είχε κάνει, ίσως και να γιατρευόταν πάλι τελείως. Οι άλλες μανούλες να μην το βάλουν κάτω, να παλεύουν, η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Το μόνο που ρωτώ είναι “γιατί Θεέ μου”», είπε κλαίγοντας η Μάχη Φλωρινιώτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top