Γάμοι 2023: Οι εντυπωσιακές νύφες, οι εκπλήξεις και τα λαμπερά πάρτι!

Για κάποιους βέβαια η χρονιά ήταν ξεχωριστή

Γάμοι 2023

Άλλη μία χρονιά τελειώνει. Για κάποιους βέβαια η χρονιά του 2023 ήταν ξεχωριστή μιας και παντρεύτηκαν το άλλο του μισό. Πάμε να θυμηθούμε όλους τους επώνυμους της εγχώριας showbiz που αυτή τη χρονιά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη

Παντρεύτηκαν στην Αίγινα ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, λίγο καιρό πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, στις 27 Μαίου.

Ο γάμος έγινε στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων με πάνω από 500 καλεσμένους και 6 κουμπάρους, ενώ το γλέντι μετά το μυστήριο, έγινε στον υπερπολυτελή Πύργο Σαλιαρέλη του νησιού.

Ο γαμπρός εμφανίστηκε συγκινημένος στην εκκλησία και δεν σταμάτησε να χαιρετάει τους καλεσμένους. Κατά την άφιξή της στην εκκλησία με ένα κάμπριο vintage αυτοκίνητο, η εγκυμονούσα νύφη χειροκροτήθηκε από τους φίλους και συγγενείς.

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Νικήτας Νομικός - Άννα Πρέλεβιτς

H Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον «Άγιο Διονύσιο» στο Κολωνάκι, παρουσία συγγενών και φίλων στις 27 Μαίου.

Το νυφικό που επέλεξε το μοντέλο να φορέσει, ήταν παραδοσιακού ύφους, με δαντέλα στο πάνω μέρος, φουσκωτό τελείωμα και μακρύ πέπλο. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα κομψό updo. Από την άλλη, ο γαμπρός επέλεξε ένα κοστούμι σε αποχρώσεις του μπλε με παπιγιόν.

Τα «φώτα» μαγνήτισε και η Δούκισσα Νομικού, αδερφή του γαμπρού, με ένα μάξι στράπλες φόρεμα και ασορτί σκουλαρίκια. 

Ο Νικήτας Νομικός και η αδερφή του, Δούκισσα

Ο Νικήτας Νομικός και η αδερφή του, Δούκισσα

NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Μιχάλης Ζαμπίδης - Μαρία Καρολίνα Ντάσιου

Την αγαπημένη του Μαρία - Καρολίνα Ντάσιου παντρεύτηκε σε μια λαμπερή και καλόγουστη τελετή ο Μιχάλης Ζαμπίδης οι οποίοι αμέσως μετά βάφτισαν τις δίδυμες κόρες τους.

Τα δύο μυστήρια έγιναν στον Ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα με τον στολισμό της εκκλησίας να είναι πολύ εντυπωσιακός με λευκά λουλούδια και τεράστιες ανθοστήλες.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έφτασε στον Ιερό Ναό και περίμενε την αγαπημένη του μαζί με τις κόρες του, που ήταν ντυμένες με ίδια δαντελένια φορέματα και λουλούδια στα μαλλιά.

Λίγο αργότερα, έφτασε η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, η οποία φορούσε στράπλες πριγκιπικό νυφικό με ένα εντυπωσιακό δαντελένιο πέπλο.

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης την Παρασκευή 30 Ιουνίου βάφτισαν την μονάκριβη κόρη τους.

Η νεοφώτιστη, η οποία πριν λίγους μήνες έγινε πέντε ετών, πήρε δύο ονόματα: Αλεξάνδρα Ωκεανίς. Νονές της 5χρονης ήταν η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα Μαροσούλη και η κολλητή φίλη της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου.

Το μυστήριο έγινε σε κλειστό κύκλο παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο Θοδωρής Μαροσούλης ζήτησε αυθόρμητα από την Ελεονώρα Μελέτη να προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο και έτσι μετά το πρώτο μυστήριο ακολούθησε το δεύτερο.

Ευγενία Δημητροπούλου - Στέλιος Βλατάκης

Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Στέλιο Βλατάκη με θρησκευτικό γάμο και παρανυφάκι την υπέροχη κόρη τους, την οποία απέκτησαν μέσω υιοθεσίας στις 27 Αυγούστου.

Η ηθοποιός και ο νευροχειρουργός σύζυγός της, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία φίλων και συγγενών και σφράγισαν τον έρωτά τους και την αγάπη τους με έναν θρησκευτικό γάμο.

Το ζευγάρι είχε κάνει πολιτικό γάμο, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η υιοθεσία της κόρης τους από τη Σιέρα Λεόνε.Αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου το ζευγάρι βάπτισε και την κορούλα του, η οποία πριν από λίγες ημέρες έγινε τριών ετών.

Stan - Βέρα Σωτηροπούλου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Stan με την εκλεκτή της καρδιάς του Βέρα Σωτηροπούλου στις 9 Σεπτεμβρίου. Ο 36χρονος τραγουδιστής και η 27χρονη δικηγόρος μετρούν τέσσερα χρόνια σχέσης, την οποία φρόντισαν να κρατήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε τον γάμο του στην Πάρο, παρουσία συγγενών και λίγων καλών φίλων.

Η τελετή έγινε στο Μοναστήρι, με φόντο τη θάλασσα, και όλα κινήθηκαν στους τόνους του λευκού - από τον στολισμό της εκκλησίας μέχρι το κοστούμι του γαμπρού. Τόσο τον γαμπρό, όσο και τη νύφη συνόδευσαν μουσικοί του νησιού που έπαιξαν παραδοσιακές γαμήλιες μελωδίες.

Όταν ο Stan αντίκρυσε την Βέρα Σωτηροπούλου να πλησιάζει την εκκλησία, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Έχοντας στο πλάι του τους γονείς του, ο τραγουδιστής δάκρυσε και στη συνέχεια αγκάλιασε και φίλησε τη σύντροφό του που έφτασε στην είσοδο του ναού.

Η Βέρα Σωτηροπούλου έλαμπε στο κατάλευκο νυφικό της έχοντας αφήσει λυτά τα μαλλιά της. Με διακριτικά κοσμήματα και ελαφρύ μακιγιάζ, η νεαρή δικηγόρος τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα χάρη στο λαμπερό χαμόγελο και την καλλίγραμμη σιλουέτα της. 

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ευθύμης Ζησάκης - Χρύσα Παπαδελούδη

Ο Ευθύμης Ζησάκης το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και επισφράγισε τον έρωτά του με την σύντροφό του, Χρύσα Παπαλελούδη. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι.

Ο ηθοποιός έφτασε γαμπρός ντυμένος στα λευκά, με την όμορφη νύφη να καταφτάνει συγκινημένη, συνοδευόμενη από την οικογένειά της. 

Το ζευγάρι είχε στο πλευρό του φίλους και συγγενείς και μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, δίπλα στη θάλασσα.

NDPPHOTO / NDP PHOTO

Βιβή Τσιάμη - Κώστας Παπακωνσταντίνου

Μετά από δυόμισι χρόνια σχέσης, η Βιβή Τσιάμη και ο Κώστας Παπακωνσταντίνου ανέβηκαν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου τα σκαλιά του ιερού ναού Αγίου Νεκταρίου στο Πανόραμα Βούλας και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Το μοντέλο και πρώην Playmate έφτασε στην εκκλησία λάμποντας μέσα στο ρομαντικό, κατάλευκο νυφικό της, έχοντας επιλέξει να αφήσει τα μαλλιά της κάτω και να κάνει ένα ελαφρύ μακιγιάζ, χωρίς πολύ χρώμα ή λάμψη.

 NDPPHOTO / NDP PHOTO

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου, στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, ενώπιον περίπου 600 καλεσμένων. Αν και οι δυο τους προτιμούσαν αρχικά, να κρατούν χαμηλό προφίλ και να προστατεύουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν κρύβονται και φροντίζουν να μοιραστούν τη χαρά τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πρώτος έφθασε φυσικά ο γαμπρός παρέα με τους φίλους του και λίγο αργότερα η εντυπωσιακή νύφη Δήμητρα Βαμβακούση. Το νυφικό της λιτό αλλά και περίπλοκο ταυτόχρονα, με όμορφες και ιδιαίτερες λεπτομέρειες και κεντήματα, η ίδια όμορφη όπως πάντα, την συνόδευσαν οι δικοί της άνθρωποι για να την παραδώσουν στον γαμπρό.

Μάλιστα, εκεί αποκαλύφθηκε και η εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση αφού το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί!

 NDPPHOTO / NDP PHOTO

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης

Τον θρησκευτικό τους γάμο πραγματοποίησαν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα. Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας από την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους, ωστόσο κυκλοφόρησαν κάποια στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δυο τους αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας.

Ο γάμος έγινε σε πολύ στενό κύκλο, καθώς οι καλεσμένοι, που ήταν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, δεν ξεπερνούσαν τους 60. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο εστιατόριο Διόνυσος Zonar’s κάτω από την Ακρόπολη.

Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου παντρεύτηκαν την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, στο Παλαιό Φαλήρο.

Οι δύο ηθοποιοί πραγματοποίησαν θρησκευτικό γάμο. Το ζευγάρι, μετρά 18 χρόνια κοινής πορείας κι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Πέτρο, ο οποίος συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία.

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top