Μουζουράκης: Tα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη του & οι αλλαγές στη ζωή του

«Αισθάνομαι πως όλα είναι τόσο καλυμμένα, σαν από τον Θεό προστατευμένα»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη- βίντεο Happy Day

Για τις αλλαγές στη ζωή του μετά τη γέννηση της κόρης του και τα πρώτα Χριστούγεννα στο σπίτι με το νέο μέλος της οικογένειάς του μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης.

«Σε αυτή τη φάση, αισθάνομαι πως όλα είναι τόσο καλυμμένα, σαν από τον Θεό προστατευμένα, που οποιαδήποτε ανησυχία θα χαλούσε την ομορφιά αυτού που ζω. Οι πρόσφατες αλλαγές στη ζωή μου, με έχουν κάνει πιο ήρεμο και με αυτό τον τρυφερό τρόπο, που λέει και το τραγούδι, μπήκαν όλα στη θέση τους. Εννοείται ότι υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά πλέον έχω αναλάβει την ευθύνη για όλες τις ατέλειες που μου συμβαίνουν», είπε ο τραγουδοποιός στην εφημερίδα Real Life και τη δημοσιογράφο, Κορύνα Μανταγάρη. 

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που κοιμάται στις 11 το βράδυ, εγώ που πριν από τις 4- 5 το πρωί δεν έκλεινα μάτι

«Είναι μαγικά, υπάρχει μια άλλη στρατόσφαιρα που προστατεύει την δική μου Γη. Όποιος με ρωτούσε πώς είμαι, απαντούσα υποσυνείδητα “φανταστικά” και συνειδητοποίησα ότι ήταν από αντίδραση», πρόσθεσε.

Πάνος Μουζουράκης- Μαριλού Κόζαρη στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Απλή Μετάβαση», στις 30/10/23/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Πάνος Μουζουράκης- Μαριλού Κόζαρη στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Απλή Μετάβαση», στις 30/10/23/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Για τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσει με τις δύο γυναίκες της ζωή του, τη σύζυγό του Μαριλού Κόζαρη και την κόρη τους, περιέγραψε: «Φέτος, όταν στολίσαμε το δέντρο και ήταν όλη η αθηναϊκή οικογένεια εκεί και είχα πάρει τη μαμά μου βιντεοκλήση και το έβλεπε, ενώ στο ηχοσύστημα έπαιζε μουσική swing, ήταν η πρώτη φορά στα 32 χρόνια που ξανά ένιωσα Χριστούγεννα. Και ήταν μαγικά».

Για το αν νιώθει ότι ξαναγεννήθηκε, σχολίασε πως λείπει από το σπίτι του από τα 17 του, μετακόμισε στην Αθήνα στα 20 του, «οπότε ίσως μέσα μου υποσυνείδητα έψαχνα να επιστρέψω στην οικογένεια».

Πάνος Μουζουράκης: Oι ιδιαίτερες ευχές του για το 2024

Όσο για την ευχή που κάνει για το 2024: «Εύχομαι όλες οι ευχές όλου του κόσμου να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να μην κάνουν κακό σε κανέναν και να βοηθήσουν στην προσωπική βελτίωση και την ανάπτυξη των ανθρώπων που την κάνουν».

«Να ξέρετε ότι, όταν η ευχή που κάνετε βοηθάει και άλλους ανθρώπους εκπληρώνεται πιο γρήγορα. Ο Άη Βασίλης υπάρχει, παρότι στον υπόλοιπο κόσμο λέγεται Άγιος Νικόλαος. Παρόλα αυτά, δε φορά κόκκινα και δε ζει στον βόρειο πόλο. Είναι μέσα στην φράση “Ζήτα και θα σου δοθεί”. Εάν δεν σου έρθει αμέσως, σημαίνει ότι δεν είσαι έτοιμος ακόμα να δεχτείς το δώρο. Κι αν σου έρθει και δεν είσαι έτοιμος, πάλι θα σου το δείξει. Αν είσαι έτοιμος και το ζητήσεις, θα το λάβεις αμέσως. Και αυτό δε συμβαίνει μόνο τα Χριστούγεννα!» κατέληξε ο Πάνος Μουζουράκης.

Γάμος Πάνου Μουζουράκη- Μαριλούς Κόζαρη/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Γάμος Πάνου Μουζουράκη- Μαριλούς Κόζαρη/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Αίγινα στις 27 Μαΐου 2023 και τον περασμένο Σεπτέμβριο ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top