Γνωστό μοντέλο: «Πάντα τους συντρόφους μου τους κλείδωνα στο σπίτι»

«Θέλω οπωσδήποτε να φύγει το 2023. Είχα έναν χωρισμό»

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τετάρτης 6/12 και αποκάλυψε ότι μετά από 3 χρόνια είναι και πάλι ελεύθερη. 

Η πρώην παίκτρια του GNTM, ανέφερε στις δηλώσεις της πως δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με τον συγκεκριμένο άνθρωπο καθώς, όπως είπε, ήταν με έναν άνθρωπο που μάλλον δεν ήξερε καθόλου.

«Θέλω οπωσδήποτε να φύγει το 2023. Είχα έναν χωρισμό, βρέθηκα με πολλούς τοξικούς ανθρώπους γύρω μου. Γενικά τα τελευταία δυο χρόνια ζορίζομαι αρκετά, ψυχολογικά και συναισθηματικά. Η δουλειά μου μόνο πάει καλά. Πίστευα πάρα πολύ σε αυτόν τον άνθρωπο, θεωρούσα ότι θα κάνω οικογένεια μαζί του.

Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης. Μου φέρθηκε λίγο άγρια. Προς το τέλος μου έβγαλε τον χειρότερό μου εαυτό. Έχω ακούσει τελευταία ότι υπήρξε και τρίτο πρόσωπο. Δε ξέρω τι να πιστέψω πια. Είχα έναν άνθρωπο τρία χρόνια τον οποίο μάλλον δεν τον ήξερα καθόλου», είπε.

«Πάντα τους συντρόφους μου τους κλείδωνα στο σπίτι»

«Έχω κλειδώσει σχεδόν όλους τους συντρόφους που είχα στο σπίτι. Κι αυτό το έκανα γιατί πάντα οι άντρες στο πρόβλημα φεύγουν, εγώ θέλω να συζητάω» ανέφερε η Μέγκι Ντρίο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top