Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: «Όταν ήμουν μικρός, πίστευα ότι είμαι γοργόνα»

Όσα εξομολογήθηκε ο νεαρός πρωταγωνιστής της σειράς «Milky Way»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Γεωργόπουλου στην Ελένη Μενεγάκη- βίντεο από εκπομπή «Ελένη»

O νεαρός πρωταγωνιστής της σειράς «Milky Way», Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και εξομολογήθηκε άγνωστες προσωπικές πτυχές της ζωής του. Όπως αποκάλυψε, όταν ήταν μικρός πίστευε πως ήταν γοργόνα και πως αν έμπαινε στην μπανιέρα θα έβγαζε ουρά, όμως στη συνέχεια κατάλαβε πως αυτά που του άρεσαν να κάνει ως παιδί δεν ήταν αποδεκτά και έπρεπε να τα κρατά για τον εαυτό του. 

Κορίννα Ντουλλάαρτ: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Ολλανδία & το Milky Way

«Όταν είσαι παιδί, ακόμα διαμορφώνεσαι, οπότε μπορείς να δοκιμάζεις πράγματα για να δεις τι σου αρέσει και φυσικά πολλές φορές να κάνεις λάθος, είναι επιτρεπτό. Θα πρέπει και από το σχολείο και από την οικογένεια να σου δίνεται όλη η γκάμα για να δεις τι σου ταιριάζει και να πας προς τα εκεί», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος στην επίσημη πρεμιέρα «Δωδέκατη νύχτα»/ NDP Έλλη Πουπουλίδου

«Αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει, είναι πιο μονόδρομος τα πράγματα. Εγώ ήμουν αρκετά μπερδεμένο σαν παιδί και πολύ κλειστό. Και ήταν και λογικό, γιατί τα ερεθίσματα που έπαιρνα από γύρω μου δεν ήταν αυτά που μου ταίριαζαν και ήθελα να κάνω. Από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω όσο με θυμάμαι είναι ότι πίστευα ότι είμαι γοργόνα, από 4 ετών», αποκάλυψε και εξήγησε ότι δεν είναι ότι ήθελε να είμαι κορίτσι ή αγόρι, ήθελε απλά να είναι αυτό το πλάσμα. 

Είχα δει μια ταινία με τη Ντάριλ Χάνα και νόμιζα ότι θα μπω στη μπανιέρα και μόλις βραχώ θα βγάλω ουρά

«Από αυτό που μου έδειχναν οι άλλοι, με έκαναν να καταλάβω ότι δεν ήταν κάτι σωστό αυτό. Κατάλαβα ότι αυτά που μου αρέσουν και δεν είναι αποδεκτά, θα πρέπει να τα κρατήσω για τον εαυτό μου και να τα κάνω σε έναν ιδιωτικό χώρο», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top