Λένα Παπαληγούρα για την αλλαγή στο πρόσωπο: «Είχα ραντεβού και δεν πήγα»

Τι σκέφτηκε να αλλάξειν επάνω της αλλά τελικά το μετάνιωσε;

Η Λένα Παπαληγούρα έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Άκη Πάντο. Οι γιοι της, Αναστάσης και Αντώνης είναι η δύναμή της και η ηθοποιός δηλώνει ευγνώμων που ήρθαν στη ζωή της ο σύζυγος και τα δυο της παιδιά.

Επέτειος γάμου για τη Λένα Παπαληγούρα: Ποζάρει στην αγκαλιά του Άκη Πάντου

Η Λένα Παπαληγούρα με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο / φωτογραφία NDP

Η Λένα Παπαληγούρα με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο / φωτογραφία NDP


«Ο χρόνος με τα παιδιά μου και την οικογένεια μου είναι η δύναμή μου. Όταν αποκτάς οικογένεια ο εαυτός σου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Έχουμε γίνει μια ομάδα , με τον άντρα μου είμαστε συμμέτοχοι. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια αλλά πίστευα ότι δε θα μου συμβεί. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη στη ζωή που μου έστειλε τον Άκη και τα παιδιά μου» ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής Ελένη.

Παπαληγούρα: Η επιθυμία να γίνω μαμά ήρθε απ΄την αγάπη για τον άντρα μου

Λένα Παπαληγούρα: Ανέμελες στιγμές με τα παιδιά της

Λένα Παπαληγούρα: Ανέμελες στιγμές με τα παιδιά της / φωτογραφία NDP

Η Λένα Παπαληγούρα σχολίασε και την εξωτερική της εμφάνιση σημειώνοντας πως δε θεωρεί πως είναι ωραία με την κλασική έννοια. Στο παρελθόν, μάλιστα, έχει σκεφτεί να αφαιρέσει την ελιά που έχει στο πρόσωπο της, αλλά τελικά το μετάνιωσε παρόλο που είχε κλείσει ραντεβού.

«Έχω σκεφτεί πολλές φορές να βγάλω την ελιά στο πρόσωπο μου, έχω κλείσει ραντεβού και δεν έχω πάει. Με ενοχλεί που είμαστε όλοι ίδιοι και με το Instagram είναι όλοι τέλειοι και από μέσα “σάπιοι”, δε με αφορά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top