Will Smith: Η σύζυγός του παίρνει θέση για τις «ροζ» αποκαλύψεις!

Διαψεύδουν ότι ο Smith πιάστηκε στα πράσα στο κρεβάτι με τον Duane Martin

Σάλος έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα μετά τη φήμη που κυκλοφόρησε ότι ο Will Smith είχε εξωσυζυγική σχέση με τον ηθοποιό Duane Martin.

Will Smith: «Τον έπιασα επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι με τον Duane Martin»

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Jada Pinkett Smith ,αντέδρασαν μετά από όσα ακούστηκαν από το στόμα του, λέγοντας πως πρόκειται για ψευδείς και γελοίες κατηγορίες και ως εκ τούτου θα κινηθούν νομικά εναντίον του Bilaal. Το ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει από το 2016, αλλά δεν έχει πάρει διαύγιο και διατηρεί άψογες σχέσεις. 

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο που προσπάθησε να κάνει εντύπωση αποσπώντας χρήματα, αλλά δεν τα κατάφερε. Θα κινηθούμε νομικά. Γιατί άλλο να έχεις την άποψή σου για κάποιον και άλλο να διαδίδεις κακόβουλες ιστορίες. Το τελευταίο είναι νομικά κολάσιμο», ανέφερε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η Jada.

Όλο αυτό ξεκίνησε εξαιτίας μίας συνεργασίας για ένα βιβλίο που δεν ευδοκίμησε και έτσι δεν πήρε τα χρήματα που ήθελε. «Αυτό είναι ένα άτομο που προσπάθησε να τον εκβιάσει. Ήθελε να πάρει χρήματα και αυτό δεν του βγήκε», δήλωσε η Pinkett Smith για τον Bilal.

«Αντιμετωπίζουν -και αγνοούν- υπονοούμενα και ομοφοβικές φήμες εδώ και χρόνια. Ο Will και η Jada είναι ενωμένοι ότι πρόκειται απλώς για άλλο ένα άτομο που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη φήμη τους για να προωθηθεί. Θα του κάνουν μήνυση», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο People.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top