Βίβιαν Κοντομάρη: Ο γιος της, ο ρόλος στο Σόι και ο τσακωμός με τη Λάσκαρη

Θα ήθελε ο γιος της να γίνει ηθοποιός;

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Μπέλας Χαμπέα στη σειρά Το σόι σου. Η Βίβιαν Κοντομάρη νιώθει απίστευτη χαρά που της δόθηκε η ευκαιρία να παίξει σε αυτή τη σειρά που αγαπήθηκε τόσο από το κοινό.

Βίβιαν Κοντομάρη: Η αδυναμία στον γιο της και η πρόταση γάμου από θαυμαστή

«Ήταν μαγικό απόλυτα. Κέρδισες ένα Τζόκερ. Υπέροχη συνθήκη, τρομερή ζεστασιά, αγάπη, αλληλεγγύη μεταξύ όλων και με τους τεχνικούς ήμασταν φίλοι. Όλοι έκαναν παράπονα όταν τελείωσε. Η Μπέλα μοιάζει αρκετά με τη Βίβιαν μόνο που η Μπέλα ήταν αισιόδοξη και είχε άγνοια κινδύνου», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή The 2Night Show.

 

Αυτή δεν ήταν η μόνη συνεργασία που ξεχωρίζει, αφού στο παρελθόν είχε βρεθεί στην ίδια θεατρική σκηνή με την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη.
Η ίδια θυμήθηκε και ένα περιστατικό όπου οι δυο γυναίκες είχαν τσακωθεί.

«Είχαμε παίξει μαζί, εκείνη με διάλεξε στο “Νύφη κουράγιο” . Τη σκηνοθεσία την είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Με το που με είδε η Ζωή μου είπε να βάλεις ένα τακουνάκι. Έφερε ένα ζευγάρι γόβες και τις έβαλα στην πρεμιέρα για εκείνη. Είχαμε διαφωνήσει και αρκετές φορές. Μία φορά είχαμε σχεδόν τσακωθεί και είχα στενοχωρηθεί πολύ. Μου έλεγε να φέρω τον γιο μου στο θέατρο και της έλεγα ότι πάει στο σχολείο και δεν μπορώ να το κάνω. “Μη μου ξαναμιλήσεις” μου είπε και μετά με περίμενε στη στάση και μου λέει “δε θα μου ξαναμιλήσεις;” και της λέω “φυσικά θα σου ξαναμιλήσω”».

Κλείνοντας, έκανε μια σπάνια αναφορά στον γιο της, ο οποίος δε θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμά της και εξήγησε τον λόγο. «Η μαμά μου μου είχε εναντιωθεί τότε για το αν θα έχω δουλειά. Αν ο γιος μου μου πει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός θα έχω ανασφάλεια για το μέλλον του. Μέσα μου το απεύχομαι, αλλά δεν έχω δικαίωμα να το αποτρέψω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top