Βίβιαν Κοντομάρη: Η αδυναμία στον γιο της και η πρόταση γάμου από θαυμαστή

Η ηθοποιός παίζει στη θεατρική κωμωδία «Βότκα Μολότοφ»

Η Βίβιαν Κοντομάρη μίλησε για όλα στο star.gr

Η Βίβιαν Κοντομάρη αποτελεί αγαπημένη ηθοποιό του θεάτρου που απολαύσαμε στην επιτυχημένη σειρά του Star «Έρωτας με διαφορά».

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Έρωτας με διαφορά 

Μιλώντας στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη, αναφέρει ότι τηλεθεατής την ερωτεύτηκε από την τηλεόραση και το σήριαλ το Σόι σου και ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου! 

«Όταν έκανα το πρώτο ραντεβού μετά από τις ακροάσεις και όταν άκουσα το σενάριο, σκέφτηκα ότι ο κόσμος θα ταυτιστεί με τους πρωταγωνιστές. Θυμάμαι είχε έρθει η Ρένια Λουιζίδου στο γύρισμα και μου δίνει ένα τηλέφωνο ενός βενζινά που είχε βάλει βενζίνη, ο οποίος ήθελε να με παντρευτεί!».

Βίβιαν Κοντομάρη: Όσα είπε για τον γιο της, Γιώργο 

Στην πραγματικότητα η ηθοποιός έχει ήδη βρει τον έρωτα και, μάλιστα, είναι μαμά ενός αγοριού 12 ετών. Από ότι φαίνεται έχει πάρει κάτι από το ταλέντο της, αφού ακολουθεί τα βήματά της στον χώρο του θεάματος. 

«O γιος μου έκανε κάποιες μεταγλωτίσεις και ήταν πολύ καλός σε αυτό, που έκανε, και λίγο ανησύχησα για αυτό. Του αρέσει πολύ και ήταν πολύ αποτελεσματικός. Μου προξένησε μεγάλη έκπληξη θετική, αλλά ανησυχώ και λίγο γιατί είμαι μαμά και το επάγγελμά μας είναι αβέβαιο. Από εκεί και πέρα εάν το επιλέξει εγώ θα είμαι δίπλα του», δήλωσε στη συνέντευξή της στο star.gr 

Ο μικρούλης σε ηλικία 10 ετών είχε εμφανιστεί και σε ένα επεισόδιο του Έρωτα με διαφορά

Το καλοκαίρι της έχει... θέατρο 

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «Βότκα Μολότοφ» της Ελένης Ράντου από τον Ιούνιο στο Αίθριο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», παραγωγή από την εταιρεία «Μέθεξις» του Χρήστου Τριπόδη.

«Είναι μια καταπληκτική δουλειά, με μια πολύ ωραία ομάδα ηθοποιών. Είναι μια δροσερή παράσταση ό, τι πρέπει για το καλοκαίρι, γεμάτη χιούμορ αλλά και συγκίνηση. Μπορεί να την παρακολουθήσει όλη η οικογένεια και δε θα χάσει», ανέφερε χαμογελαστή. 


Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης
Κάμερα: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top