Ρόμπι Γουίλιαμς για την ανορεξία: Έτρωγα μόνο μία μπανάνα την ημέρα

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του τραγουδιστή

Για τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος και συγκεκριμένα για τη «μάχη» που έδωσε με τη διατροφική διαταραχή μίλησε ανοιχτά ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

Ο 49χρονος πρώην τραγουδιστής των «Take That», ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα ένα ντοκιμαντέρ στο Netflix, αποκάλυψε πως εκείνη την περίοδο της ζωής του, λόγω της ανορεξίας συνήθιζε να τρώει μόνο μια μπανάνα την ημέρα, επιβιώνοντας με μονάχα 90 θερμίδες.

Τα «μάζεψε» ο Ρόμπι Γουίλιαμς: Οι «κλέφτες» Έλληνες έγιναν... γενναιόδωροι

Ρόμπι Γουίλιαμς πιο αδύνατος από ποτέ στη σκηνή της Μαλακάσας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ρόμπι Γουίλιαμς πιο αδύνατος από ποτέ στη σκηνή της Μαλακάσας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Προτιμώ να φάω ένα μανταρίνι από το να κάνω σεξ με τη σύζυγό μου»

«Υπήρχε μια συνολική διατροφική διαταραχή που με συνόδευε σε όλη μου τη ζωή, είναι ένα μείγμα όλων των διαταραχών. Είχα "bigorexia" (μεγαλορεξία) που είναι να σκέφτεσαι ότι δεν έχεις μυς και μέγεθος και ανορεξία. Υπάρχει όμως μια λέξη που λείπει, και αυτή είμαι εγώ. Ήταν είτε περιοριστική είτε υπερφαγία - ποτέ δεν το είχα σωστά... υπάρχει διατροφική διαταραχή, απλά δεν είμαι σίγουρη ποια είναι η δική μου μάρκα», εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στη Sun.

 

 

Μάλιστα, τον περασμένο Ιούλιο είχε σχολιάσει το γεγονός ότι είχε χάσει πολλά κιλά, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο κι από τους θαυμαστές του.

Ανέβασε ένα σχέδιο στους 2,7 εκατομμύρια οπαδούς του στο Instagram, στο οποίο απεικονίζονται δύο χαρακτήρες, ο ένας λέει: «Το παρατράβηξε» και ο άλλος λέει: «Αχ, να 'σαι καλά».

 

«Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για την απέχθεια του εαυτού μου όσον αφορά την εικόνα του σώματός μου. Σαν καθαρό “μίσος” για τον εαυτό μου. Η ασχήμια του να νιώθεις άσχημος. Μερικές φορές, μπορεί να είμαι 40+ κιλά υπέρβαρος», έγραψε στο post του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top