Τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Έπεσα πάνω στη σκηνή κι έσπασα τη γνάθο μου»

Έδωσε την απάντησή της στους επικριτές για την εμφάνιση της Βανδή

Όσα είπε η Έλλη Κοκκίνου στην πρεμιέρα της με τον Λευτέρη Πανταζή/ Happy Day

Πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Λευτέρη Πανταζή έκανε η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε δύο απρόοπτα περιστατικά που της έχουν συμβεί πάνω στη σκηνή, αλλά πήρε θέση και για τα επικριτικά σχόλια για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή. 

Έλλη Κοκκίνου: Η «άγνωστη» πρόταση του Μπακογιάννη να κατέβει στις εκλογές

H Έλλη Κοκκίνου στην πρεμιέρα της με τον Λευτέρη Πανταζή /NDP Νίκος Δρούκας

H Έλλη Κοκκίνου στην πρεμιέρα της με τον Λευτέρη Πανταζή /NDP Νίκος Δρούκας

«Μου έχουν συμβεί πολλά πάνω στη σκηνή όλα αυτά τα χρόνια. Μπορώ να πω δύο; Το ένα είναι όταν μου έπεσε όλο το αριστερό πάνω μέρος του φορέματος γιατί άνοιξε το κλιπάκι πίσω. Κράτησα το δεξί, σήκωσα και το αριστερά και φώναξα τον συνεργάτη μου να έρθει να με κουμπώσει. Το κοινό το διασκέδασε… Το άλλο είναι όταν έπεσα στη σκηνή, έσπασα τη γνάθο κι έκανα χειρουργείο»περιέγραψε η Έλλη Κοκκίνου. 

Ευτυχισμένη μαμά η Έλλη Κοκκίνου - Ο γιος της Αλέξανδρος έγινε 15!

Όταν ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή για το αποκαλυπτικό ρούχο που φόρεσε στην πίστα και… την ηλικία της, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε: «Ηλικία; Τι ηλικία; Και τι τους πειράζει; Άμα φτάσουν στην ηλικία μας, να μην το φορέσουν».

Δέσποινα Βανδή: Η Σήλια Κριθαριώτη απαντά για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να φορέσει αυτό με το οποίο αισθάνεται καλά και όμορφα, όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι. Απλά εμείς κρινόμαστε. Δεν αρέσουμε σε όλους, ούτε εμάς μας αρέσουν όλοι. Νομίζω ότι είναι καλό να μην κρίνουμε γενικότερα και ιδίως δημοσίως. Έχουμε μπερδέψει τον σχολιασμό σε δημόσιο λόγο και τον σχολιασμό που κάνουμε με την παρέα μας», τόνισε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top