«Είναι μαϊντανός!» - Γνωστός ηθοποιός κατακεραυνώνει την Κάτια Δανδουλάκη

«Δε μου αρέσει η επιστροφή των Πανθέων, έχω στενοχωρηθεί»

Όσα είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου για την επιστροφή της Κάτιας Δανδουλάκη στους Πανθέους- Breakfast@Star

Ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου, ο οποίος συμμετείχε στην πρώτη μεταφορά του έργου «Πανθέοι» στην τηλεόραση, πριν από 44 χρόνια, άσκησε σκληρή κριτική στην επιστροφή της Κάτιας Δανδουλάκη, στο remake του έργου, που προβάλλεται φέτος στον ΣΚΑΪ.

Αθηνά Μαξίμου: Όσα ξεκαθάρισε για το μέλλον της σειράς Οι Πανθέοι

Η Κάτια Δανδουλάκη, την περίοδο 1977-1979, υποδύθηκε τη Μάρμω, που μπήκε στην οικογένεια των Πανθέων ως νύφη και έγινε η «πέτρα του σκανδάλου». Στη νέα σειρά φέτος, ερμηνεύει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο, αυτόν της Χρυσοστόμης Πανθέου, η οποία αντιτίθεται στον γάμο του αδερφού της με μία πολύ νεότερη του.

Πολίτης για Δανδουλάκη: «Δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου»

Γιώργος Χριστοδούλου: Η σκληρή κριτική για την επιστροφή της Δανδουλάκη στους Πανθέους

«Τον ηθοποιό τον κάνει το σανίδι, το θέατρο, όχι η τηλεόραση. Εγώ ευτύχησα να κάνω τηλεόραση σε πολύ καλές εποχές με μεγάλους σκηνοθέτες και πολύ επιτυχημένα έργα. Ποτέ δεν ήμουν όμως μαϊντανός», επισήμανε ο γνωστός ηθοποιός.

«Δε μου αρέσει η επιστροφή των Πανθέων, έχω στενοχωρηθεί. Όταν έβαλα δίπλα-δίπλα την παλιά μας φωτογραφία από τους Πανθέους με την τωρινή, ήταν η μέρα με τη νύχτα», είπε αρχικά και ερωτηθείς για την επιστροφή της Κάτιας Δανδουλάκη στους Πανθέους σχολίασε πως είναι σαν να παίζει τη "Μάρμω, ίδια ομιλία, ίδιο ύφος. Τίποτα παραπάνω"».

«Τι νόημα είχε να το κάνει αυτό; Δεν έχω καταλάβει. Αυτό είναι που λέω μαϊντανός. Όταν έχεις μια αξιοπρέπεια κι έχεις κάνει μια πορεία, όταν έχεις δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα γύρω από το όνομά σου, δεν είναι ανάγκη να το διαλύεις χωρίς λόγο», τόνισε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Η Κάτια Δανδουλάκη με τον Γιώργο Γεροντιδάκη στην πρεμιέρα της παράστασης "Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου", το 2022/ NDP Έλλη Πουπουλίδου

Η Κάτια Δανδουλάκη με τον Γιώργο Γεροντιδάκη στην πρεμιέρα της παράστασης "Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου", το 2022/ NDP Έλλη Πουπουλίδου

«Τι έχουν να προσφέρουν σήμερα οι Πανθέοι; Είναι σαν να λέμε ότι να ξανακάνουμε σήμερα τη Λάμψη. Δε θα συμμετείχα ξανά στους Πανθέους και να μου έδιναν όλα τα λεφτά του κόσμου», απάντησε ο Γιώργος Χριστοδούλου σε σχετική ερώτηση.

Τέλος, ανέφερε πως στενοχωριέται που βλέπει τους ίδιους ηθοποιούς να παίζουν στα ίδια πράγματα. «Λυπάμαι για τα νέα παιδιά που, όταν τελειώσουν τα σήριαλ, θα προσγειωθούν ανώμαλα. Θα ξυπνήσουν ένα πρωί και δεν θα τους ξέρει ούτε η μάνα τους», είπε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top