«Απέβαλα την ώρα της παράστασης, δεν είπα τίποτα σε κανέναν»

Όσα αποκάλυψε γνωστή Ελληνίδα performer

Δείτε όσα είπε η γνωστή performer στην εκπομπή MEGA Καλημέρα

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο MEGA Καλημέρα, μιλώντας για τις έντονες στιγμές της ζωής της και τον ηθοποιό πατέρα της που καθόρισε την πορεία της.  

«Με όσους είχε τσακωθεί ο μπαμπάς μου, το εισέπραττα κι εγώ. Από την άλλη εισέπραττα την παρουσία και την προστασία του πατέρα μου. Δεν μπορούσε κανείς να με ενοχλήσει, απέφυγα πολλά λόγω του μπαμπά μου», είπε αρχικά για τον πατέρα της, τον γνωστό ηθοποιό Ζαννίνο. 

Σόφη Ζαννίνου: «Τον πατέρα μου τον έβλεπα και κατουριόμουν επάνω μου»

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια πέρασε σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση για ένα ιδιαίτερα δυσάρεστ συβάν που βίωσε πάνω στη θεατρική σκηνή: «Απέβαλα την ώρα της παράστασης, δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Ήμουν στο ίδιο καμαρίνι με την στιχουργό, Σόφη Παππά, με είδε ανήσυχη, της είπα πως δε συμβαίνει τίποτα. Θα τελειώσουμε την παράσταση», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Η Σόφη Ζαννίνου στα 72 της χρόνια έχει βρεθεί άπειρες φορές πάνω στη σκηνή

Η Σόφη Ζαννίνου στα 72 της χρόνια έχει βρεθεί άπειρες φορές πάνω στη σκηνή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σε άλλο μέρος της συνέντευξής της, η Σόφη Ζαννίνου μίλησε για την γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Συναντηθήκαμε στο σπίτι της για πρώτη φορά. Μαζί με τον Βλάσση Μπονάτσο θα κάναμε ένα κομμάτι από την Εβίτα. Η Αλίκη μας είπε πολλά μυστικά, μας φέρθηκε καταπληκτικά κι ήρθε και στην πρεμιέρα και μας καταχειροκρότησε. Ήταν τόσο φιλική και καλή οικοδέσποινα». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top