Λαμπρόγιαννη: «Έχω κακοποιηθεί πολλές φορές, το πλήρωσα με την υγεία μου»

«Δε θέλω να μου επιτίθεται κανείς» δήλωσε η ηθοποιός

Πώς έχει υπάρξει θύμα κακοποίησης ισχυρίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Η αντικαταστάτριά της στην παράσταση του Παπαδόπουλου

Η καταξιωμένη ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές δημοφιλείς σειρές, ανάμεσα σ’ αυτές το «Είσαι το ταίρι μου», «Ήρθε και Έδεσε» και «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» αποκάλυψε πως τόσα χρόνια που δουλεύει, έχει υποστεί άσχημες συμπεριφορές. Έπρεπε όμως όπως λέει με το ένα χέρι να δουλεύει και με το άλλο να «κρατάει» κόντρα.

«Συνειδητοποίησα ότι δουλεύω όλη τη ζωή μου, από τότε που ενηλικιώθηκα σαν γυναίκα και σαν επαγγελματίας και έχω μάθει με το ένα χέρι να κρατάω κόντρα και με το άλλο να καταφέρνω να κάνω όλα τα άλλα. Θέλω και τα δυο μου χέρια όταν δουλεύω. Δεν θέλω να μου την πέφτει κανένας, δεν θέλω να μου επιτίθεται κανένας, θέλω να έχω ελεύθερα τα χέρια και το σώμα και την ψυχή μου για να συνεργάζομαι» δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή "Καλύτερα δε Γίνεται" και πρόσθεσε: 

«Έχω κακοποιηθεί πάρα πολλές φορές και πολύ σοβαρά. Απλώς, επειδή κατάφερνα να πηγαίνω παρακάτω, δεν το θεωρούσα κακοποίηση. Έτσι μαθαίνουμε ότι εσύ πρέπει να τα βγάλεις πέρα, όχι ο άλλος που σου επιτίθεται, να μην σου επιτίθεται. Επίσης, κατάλαβα το πόσο κοστίζει να αντιστέκεσαι και το έχω πληρώσει με την υγεία μου… Δεν ξέρω πόσες φορές έχω μπει στο νοσοκομείο, δεν ξέρω πόσες εγχειρήσεις έχω κάνει » 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top