Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σε σχέση με πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Δημοσιεύματα θέλουν τον 83χρονο να παντρεύεται με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα

Δείτε το βίντεο από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Δημοσιεύματα θέλουν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, πατέρα του βουλευτή Θάνου Πλεύρη, να παντρεύεται την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα On Time, ο 83χρονος νομικός θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τη 49χρονη καλλιτέχνιδα, που πρόσφατα συμμετείχε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ανάρτηση κατά του πατέρα του από τον βουλευτή της ΝΔ Θ. Πλεύρη!

Ο νομικός που για χρόνια παρουσίαζε τηλεοπτική εκπομπή σε τοπικά κανάλι της Αθήνας, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Το Πρωινό επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει σχέση με την Τζιόρτζια Σιακαβάρα, χωρίς όμως να αποκαλύπτει περισσότερα.

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση, αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δε θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης πρόσθεσε: «Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις, αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος στα δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Αν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω».

Ποια είναι η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο. Στα 19 της πήγε σε πρακτορείο μοντέλων. Σε ηλικία 20 ετών και για περίπου μια 15ετία, ασχολήθηκε με το τραγούδι. 

Έχει κάνει σπουδές αισθητικής σε ΙΕΚ, ενώ παράλληλα φοίτησε και σε σχολή υποκριτικής.

Έχει εργαστεί ως μοντέλο χεριών και ποδιών σε διαφημίσεις. 

Συμμετείχε στο My Style Rocks το 2020 με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top