Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Είχε φτιάξει ένα δωμάτιο σεξ για εκείνη & τον Σμιθ

Αποκάλυψε ότι τα παιδιά τους είχαν καταλάβει το υπνοδωμάτιο τους

Δείτε βίντεο για την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ από την εκπομπή Ελένη

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αποκάλυψε ότι είχει δημιουργήσει ένα δωμάτιο σεξ για εκείνη και τον Γουίλ Σμιθ για να μπορούν να περνούν προσωπικές στιγμές μαζί όταν τα παιδιά τους ήταν μικρά.

Ο Γουίλ κι η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ στα βραβεία Όσκαρ το 2022 /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

Η πρωταγωνίστρια του «Girls Trip» αναφέρει στα νέα της απομνημονεύματα, «Worthy», ότι τόσο ο Τζέιντεν, τώρα 25 ετών, όσο και η Γουίλοου, τώρα 22 ετών, κοιμόντουσαν μαζί της όταν ήταν παιδιά και «συνέχισαν να το κάνουν κάθε βράδυ για μερικά χρόνια».

Αλλά μόλις ο Τζέιντεν έφτασε στην ηλικία των 6 περίπου ετών, η Τζέιντα συνειδητοποίησε ότι ο Σμιθ είχε ήδη κουραστεί από τη συμφωνία τους για τον ύπνο.

 

«Για να μας δώσω το δικό μας χώρο, είχα φτιάξει ακόμη και ένα ξεχωριστό, όμορφο δωμάτιο για σεξ για εμάς τους δύο μεγάλους στην κρεβατοκάμαρά μας, με θολωτή οροφή γεμάτη αστέρια που λαμπυρίζουν», γράφει η Τζέιντα. «Αλλά με την πάροδο του χρόνου, τα παιδιά κατέλαβαν και αυτό το δωμάτιο», προσθέτει.

Τελικά, μετά από μια ώθηση του Σμιθ, ο Τζέιντεν και η Γουίλοου άρχισαν να κοιμούνται στα δικά τους υπνοδωμάτια.

Υπογραμμίζεται ότι η Πίνκετ-Σμιθ έχει ρίξει πολλές «βόμβες» στο βιβλίο της και στην περιοδεία Τύπου. Η μεγαλύτερη αποκάλυψη ήταν ότι το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1997, έχει χωρίσει κρυφά τα τελευταία επτά χρόνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top