Τα «γυρνάει» η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ: «Δεν έχουμε χωρίσει»

Πριν λίγες μέρες είχε πει ότι είναι σε διάσταση εδώ και 7 χρόνια

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να επαναφέρουμε τη σχέση μας, ναι, να επαναφέρουμε τη σχέση μας μαζί. Πίσω σε έναν γάμο και πάλι», δήλωσε η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ μετά την είδηση του χωρισμού από τον Γουίλ Σμιθ.

Γουίλ Σμιθ - Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Κι όμως, έχουν χωρίσει εδώ και 7 χρόνια!

Η 52χρονη ηθοποιός προκάλεσε έκπληξη με τις δηλώσεις της για την προσωπική της ζωή τονίζοντας πως τόσο η ίδια όσο και ο Γουίλ Σμιθ «εργάζονται πολύ σκληρά» για να επαναφέρουν τον γάμο τους και πάλι σε τροχιά, σημειώνοντας παράλληλα πως δεν υπάρχει επίσημο διαζύγιο.

Γουίλ Σμιθ: Η αντίδραση μετά τις αποκαλύψεις της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ

Ο Γουίλ κι η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ στα βραβεία Όσκαρ το 2022, λίγο πριν το δημόσιο χαστούκι στον Κρις Ροκ /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

Ο Γουίλ κι η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ στα βραβεία Όσκαρ το 2022, λίγο πριν το δημόσιο χαστούκι στον Κρις Ροκ /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

«Είμαστε στο σημείο όπου μπορούμε να είμαστε και πάλι μαζί. Να επιστρέψουμε σε μια δια βίου συντροφικότητα. Δεν μπορεί να είναι αυτός ο τέλειος, εξιδανικευμένος σύζυγος. Πρέπει να μπορώ να τον αποδεχτώ για τον άνθρωπο που είναι. Να με αποδέχεται για τον άνθρωπο που είμαι, και να θέλουμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον εκεί» δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Today.

 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top