Γουίλ Σμιθ: Η αντίδραση μετά τις αποκαλύψεις της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ

«Επέρχεται ένα είδος... συναισθηματικής τύφλωσης»

Δείτε βίντεο για τον Γουίλ Σμιθ και την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ από το Breakfast@Star

Τις δικές του απαντήσεις έδωσε ο Γουίλ Σμιθ μετά τις αποκαλύψεις της εν διαστάσει συζύγου του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, σχετικά με το τέλος του γάμου τους εδώ κι επτά χρόνια. Με ένα e-mail του στην εφημερίδα New York Times, ο σταρ αντέδρασε στις προσωπικές εξομολογήσεις της  Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ που περιλαμβάνονται στα επερχόμενα απομνημονεύματά της με τίτλο Worthy (Άξια).

Ο Γουίλ κι η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ στα βραβεία Όσκαρ το 2022, λίγο πριν το δημόσιο χαστούκι στον Κρις Ροκ

Ο Γουίλ κι η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ στα βραβεία Όσκαρ το 2022, λίγο πριν το δημόσιο χαστούκι στον Κρις Ροκ /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

«Όταν είσαι με κάποιον για περισσότερο από το μισό της ζωής σου, επέρχεται ένα είδος συναισθηματικής τύφλωσης», είπε στην εφημερίδα. «Και μπορεί πολύ εύκολα να χάσεις την ευαισθησία σου στις κρυφές αποχρώσεις και τις λεπτές ομορφιές τους». Ο κινηματογραφικός σταρ τόνισε ότι οι αποκαλύψεις «τον ξύπνησαν», προσθέτοντας ότι η ηθοποιός ήταν πιο «ανθεκτική, έξυπνη και συμπονετική από ό,τι είχε καταλάβει».

Γουίλ Σμιθ - Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Κι όμως, έχουν χωρίσει εδώ και 7 χρόνια!

Τα σχόλια του ηθοποιού έρχονται λίγες ημέρες αφότου η Πίνκετ Σμιθ αποκάλυψε ότι έχουν χωρίσει μυστικά εδώ και επτά χρόνια. 

Ανάρτηση της New York Post με την αντίδραση του Γουίλ Σμιθ

«Νομίζω ότι όταν φτάσαμε στο 2016 είχαμε εξαντληθεί από την προσπάθεια. Νομίζω ότι ήμασταν κι οι δύο κάπως κολλημένοι στη φαντασίωσή μας για το πώς νομίζαμε ότι έπρεπε να είναι ο άλλος», δήλωσε κατά τη διάρκεια ενός αφιερώματος της εκπομπής Today

Γουίλ Σμιθ - Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Μετά το χαστούκι το... ηχηρό διαζύγιο;

«Έδωσα μια υπόσχεση ότι δεν θα υπάρξει ποτέ λόγος να πάρουμε διαζύγιο. Θα δουλέψουμε μέσα από οτιδήποτε», συνέχισε. «Απλώς δεν μπόρεσα να αθετήσω αυτή την υπόσχεση».

Ενίοτε, ο Γουίλ Σμιθ έστρεφε τα φώτα στη σύζυγό του, Τζέιντα, κι ας ήταν ήδη χωρισμένοι!

Ενίοτε, ο Γουίλ Σμιθ έστρεφε τα φώτα στη σύζυγό του, Τζέιντα, κι ας ήταν ήδη χωρισμένοι! /Φωτογραφία AP Images/Chris Pizzello

Σχετικά με τον λόγο για τον οποίο κράτησε τον χωρισμό μυστικό, η δημοσιογράφος πίεσε την ηθοποιό, έτσι και τελικά παραδέχτηκε ότι αυτό οφείλεται στο ότι «δεν ήταν ακόμα έτοιμοι» και πως προσπαθούσαν ακόμα να καταλάβουν πώς να συνεργαστούν μεταξύ τους όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονταν στο κοινό. «Δεν είχαμε καταλήξει σε αυτό», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top