Μελέτης Ηλίας: Το φλερτ στα social media και η αντίδραση της συζύγου του

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Θέμις Βουτσινά, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά

O Mελέτης Ηλίας, ο δημοφιλής ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του Alpha «Το Προξενιό της Ιουλίας», μίλησε σχετικά με την εξομολόγησή του για τις καταχρήσεις που έκανε σε νεαρή ηλικία, αλλά και για το φλερτ που εισπράττει μέσω των social media.

«Δε μετάνιωσα γι’ αυτή τη δήλωση. Ένας λόγος που το είπα (σ.σ. για χρήση απαγορευμένων ουσιών), αλλά αναπαράχθηκε αλλιώς, είναι ότι πόσο μεγάλη βλακεία είναι να μπεις στη διαδικασία να δοκιμάσεις. Είναι κάτι το οποίο είναι μία ψευδαίσθηση, ένα ψέμα, μια βλακεία για την οποία εγώ δεν είχα εκείνη τη στιγμή το μυαλό να την προλάβω και που μετά δε θα υπήρχε γυρισμός, αν δεν ήμουν τυχερός. Το είπα με το σκεπτικό ότι “καλύτερα να μην μπει ποτέ κανένας σε αυτή τη διαδικασία”» εξήγησε ο Μελέτης Ηλίας στην εκπομπή Happy Day.

Μελέτης Ηλίας: Οι γονείς μου έμαθαν ότι έκανα χρήση ουσιών απ'την τηλεόραση

Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι σε ηλικία 25 ετών έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ένα τροχαίο που γλίτωσε στο παρά τρίχα, τον έκανε να τις διακόψει.  

Ο Μελέτης Ηλίας και η σύζυγός του, Θέμις Βουτσινά, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Κοραλένια και τον Δημήτρη. Ο ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα τα σχόλια της συζύγου του, όταν του στέλνουν μηνύματα στα social media μηνύματα θαυμασμού. «Η γυναίκα μου το διακωμωδεί αυτό. Μου λέει: "σε έχει δει πώς είσαι στην πραγματικότητα;"» είπε.

Μελέτης Ηλίας: «Έχουμε φτάσει αμέτρητες φορές κοντά στον χωρισμό» 

Μελέτης Ηλίας: Τα σχόλια της συζύγου του στο φλερτ που του κάνουν στα social media 

Μελέτης Ηλίας: Τα σχόλια της συζύγου του στο φλερτ που του κάνουν στα social media

Τέλος, αποκάλυψε πως είναι χόμπι του να παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης γιατί έχει σπουδάσει λογιστική και του αρέσει η στατιστική.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top