Τζομπανάκη: «Με τον σύζυγό μου ζούμε σε τρία διαφορετικά σπίτια και τόπους»

Τι γοήτευσε τη δημοφιλή ηθοποιό στον Γιάννη Βάλβη

Η Μαρία Τζομπανάκη για τα 7 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της- βίντεο Ηappy Day

Η Μαρία Τζομπανάκη παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Υouweekly» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο της με τον Γιάννη Βάλβη αλλά και τη διατροφή της. 

Η «καπετάνισσα» του Σασμού διανύει την έβδομη χρονιά γάμου με τον σύζυγό της. Όπως εξομολογήθηκε, αυτά που τη γοήτευσαν σε εκείνον ήταν «Η υπομονή και η αγάπη του. Η δύναμη και η αντοχή του». 

Μαρία Τζομπανάκη: Η «Καλλιόπη» δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο της

«Είναι ένας άντρας παλιάς κοπής. Σπανίζει το είδος. Είμαστε και ένα ζευγάρι που ζει σε τρία διαφορετικά σπίτια και τόπους! (γέλια) Οι δουλειές μας είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και χρειάζεται να ζούμε και χώρια. Αυτό δε μας αφήνει περιθώρια να βαρεθούμε. Αντίθετα!» είπε η Μαρία Τζομπανάκη. 

Μαρία Τζομπανάκη με τον σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη, στο Ηρώδειο, το 2016/ NDP

Μαρία Τζομπανάκη με τον σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη, στο Ηρώδειο, το 2016/ NDP

Μαρία Τζομπανάκη: Η selfie με τον σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη

Τέλος, όσον αφορά στη διατροφή της η Κρητικιά ηθοποιός παραδέχτηκε πως το λάδι, τα αυγά, τα τυριά και τα χορταρικά είναι εντελώς απαραίτητα για εκείνη.

«Δεν τρώγω πολύ κρέας και χρησιμοποιώ το λάδι ωμό. Κινούμαι πολύ, αλλά δε γυμνάζομαι συστηματικά. Η γιόγκα είναι η άσκηση που μου ταιριάζει. Δε μου αρέσει να ιδρώνω, αλλά να χρησιμοποιώ το νου και την αναπνοή. Η γιόγκα πραγματικά κάνει θαύματα. Εγώ όμως θα πρότεινα ως κορυφαίο συστατικό της καλής υγείας, ψυχικής και σωματικής, την αγάπη προς τον εαυτό μας και τη ζωή» περιέγραψε. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top