Αθηναΐς Νέγκα: «Πλέον, νομίζω ότι έχω γίνει άντρας σε πολύ μεγάλο βαθμό».

Όσα είπε για τον εδώ κι έναν χρόνο χωρισμό της

Δείτε τη συνέντευξη της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή της ΕΡΤ

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Αθηναϊς Νέγκα εξήγησε ότι δε συγχωρεί εύκολα και πως έχει εξελιχθεί μέσα στη δουλειά της στην πορεία των χρόνων, αλλά και στο διαζύγιό της. 

Η Αθηναΐς Νέγκα για το διαζύγιό της: «Το δημοσιοποίησα για να ξεμπερδεύω!»

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είπε με το γνωστό της ύφος στην κάμερα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον: «Γενικά, δε συγχωρώ. Είμαι κακόψυχη. Θαυμάζω άλλους ανθρώπους που λένε "Δεν πειράζει, προχωράμε". Εγώ δεν το μπορώ αυτό και δεν μπορώ να συγχωρήσω κάποιον για κάτι που εγώ θα έκανα…». 

Εδώ και λίγα χρόνια η Αθηναΐς Νέγκα έκανε γνωστό ότι πάσχει από λεύκη

Εδώ και λίγα χρόνια η Αθηναΐς Νέγκα έκανε γνωστό ότι πάσχει από λεύκη

«Δεν είμαι γυναίκα. Είμαι άντρας. Πλέον, νομίζω ότι έχω γίνει άντρας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι δουλειά μας είναι ανδροκρατούμενη σε μεγάλο βαθμό. Όταν ήμουν νέα δημοσιογράφος, υπήρχαν φορές που έκλειναν οι πόρτες και μου έλεγα, “τα λέμε σε λίγο γιατί έχουμε να συζητήσουμε για τον Ολυμπιακό”. Καθόμουν και περίμενα, δε μου κακοφαινόταν αν και θα έπρεπε. Πλέον είμαστε σε άλλη εποχή», πρόσθεσε. 

Χώρισε η Αθηναΐς Νέγκα μετά από πέντε χρόνια γάμου

«Επίσημα έχω χωρίσει εδώ κι έναν χρόνο. Χωρίζουν οι άνθρωποι. Υπάρχει μια εξέλιξη. Όταν είσαι δημοσιογράφος, ξέρεις τα 2-3 βασικά για τη ζωή ενός ανθρώπου, δεν ξέρεις τη συνέχειά του, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον, οπότε ρωτάνε για τα παλιά», συμπλήρωσε η Αθηναΐς Νέγκα.  

Η Αθηναΐς Νέγκα με τον πρώην σύζυγό της

Η Αθηναΐς Νέγκα με τον πρώην σύζυγό της /Φωτογραφία Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top