Τάσος Ξιαρχό για Νεφέλη Ορφανού: «Γιατί της δίνουμε βήμα να μιλάει;»

Το ξέσπασμα μετά τη δήλωση της ηθοποιού για την ομοφυλοφιλία

Δείτε όσα είπε ο Τάσος Ξιαρχό στο Breakfast@Star

Η δήλωση της Νεφέλης Ορφανού ότι η «ομοφυλοφιλία είναι παραβατική» στην εκπομπή Mega Καλημέρα προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων. Ο Τάσος Ξιαρχό έκανε το δικό του σχόλιο μιλώντας στο Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου. 

Νεφέλη Ορφανού: «Δεν πολυγούσταρα τον Γιάννη Δαλιανίδη»

Συγκεκριμένα ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε: «Σε μια γυναίκα από άλλον αιώνα, δε μπορείς να της πεις τι και πώς, γιατί δε θα το αντιληφθεί. Κατ’ αρχήν δεν είναι τίποτα τάση. Δε γίνεται μόδα κάτι, το ότι είναι πιο ανοιχτό το κομμάτι της ομοφυλοφιλίας, είναι γιατί επιτέλους έχει απελευθερωθεί η ανθρωπότητα, δε ζουν πια κρυφά. Τι κάθεται και μπλέκεται με τη ζωή μας; Έχουμε παιδευτεί, έχουμε φάει κλωτσιές, βρισιές, μας σταματούν τα αμάξια στον δρόμο και μας κοροιδεύουν και ξαφνικά τα ισοπεδώνουμε όλα τόσο εύκολα;». 

Η δήλωση της Νεφέλης Ορφανού για την ομοφυλοφιλία συζητήθηκε πολύ!

Η δήλωση της Νεφέλης Ορφανού για την ομοφυλοφιλία συζητήθηκε πολύ!

Ο Τάσος Ξιαρχό έκανε τατουάζ το όνομα δημοσιογράφου του Breakfast@Star

Στη συνέχεια, ο γνωστός χορογράφος αναρωτήθηκε: «Για ποιον λόγο της δίνουμε βήμα να μιλάει; Μπορεί ένα παιδί να διαβάσει τη δήλωσή της και να συνδεθεί μαζί της. Αυτά είναι κομπλεξικά».  

«Αυτά τα πράγματα δεν εξηγούνται, δε θέλει ανθρώπους να της εξηγήσουν. Αυτά τα πράγματα βγαίνουν από τη ψυχή μας, από την καρδιά μας, κι όσο πιο αγνά είναι, τόσο πιο απλά είναι. Η υπερβολική ανάλυση για το τι κάνει ο στρέιτ κι ο γκέι φέρνει σε τέτοια αποτελέσματα. Αφήστε τη γυναίκα να τα πει. Δεν θα ζήσουμε από τα λόγια της κυρίας Ορφανού», σχολίασε στο τέλος. 

Ο Τάσος Ξιαρχό σχολίασε τις δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού

Ο Τάσος Ξιαρχό σχολίασε τις δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού

Οι δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού

«Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική», «Η γυναίκα δεν μπορεί να έχει καριέρα και παιδί» και «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν ερωτευτώ μια γυναίκα είναι σαν να ερωτεύομαι τη γάτα μου», ήταν μερικές από τις δηλώσεις της καταξιωμένης ηθοποιού στην εκπομπή του Mega.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top