Αγγελόπουλος: «Τουλάχιστον έγινε πραγματικότητα η επιθυμία της μητέρας του»

Η αντίδραση της Ντορέττας όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο της μητέρας του

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος μία μέρα μετά τον γάμο του, έχασε τη μητέρα του, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχασε» τη μητέρα του μία ημέρα μετά τον γάμο του

Η κ.Ουρανία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες, ενώ τη μέρα του γάμου του γιου της νοσηλευόταν στην εντατική. Το βάρος που είχε στην καρδιά του ο Ντάνος ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του και τη μέρα του γάμου του. Μόνο τη στιγμή που είδε την αγαπημένη του, Δήμητρα Βαμβακούση, ως νύφη, τον είδαμε να χαμογελά πραγματικά. 

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Ήσουν σπουδαία μάνα & άνθρωπος»

Φίλοι του που παραβρέθηκαν στον γάμο του έστειλαν συλλυπητήριες ευχές στον Ντάνο, ενώ του συλλυπήθηκε μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό» και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία δε γνώριζε τη δυσάρεστη είδηση. 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη μητέρα του στο θέατρο Άλσος, το 2019/ NDP

«Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα της, να βλέπει το παιδί της από ψηλά και να χαίρεται. Για τον ίδιο, κουράγιο, δύναμη και η ζωή είναι μπρος», είπε ο Κούλλης Νικολάου στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ψυχολογικά ράκος ο Ντάνος πριν τον γάμο - Η μητέρα του είναι στην εντατική

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια, δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα μαζί του. Δύσκολο όλο αυτό που του συμβαίνει, ειδικά μετά τον γάμο του. Τουλάχιστον έγινε πραγματικότητα η επιθυμία της μητέρας του, να τον δει γαμπρό. Δύναμη τώρα στην οικογένεια και τους οικείους του… Χθες ήταν μια μέρα χαράς γι’ αυτόν, τώρα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του και να μπορέσει να το ξεπεράσει […] Όσα δύσκολα και να του έρχονται πάντα βρίσκει τον δρόμο και τη δύναμη να τα ξεπεράσει», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην ίδια εκπομπή. 

Ο Ντάνος τη μέρα του γάμου του με τη Δήμητρα Βαμβακούση στις 24/9/ NDP

Ο Ντάνος τη μέρα του γάμου του με τη Δήμητρα Βαμβακούση στις 24/9/ NDP

«Ποτέ δεν είσαι έτοιμος για ένα τέτοιο γεγονός. Εκεί που παντρεύτηκε τον άνθρωπο που αγαπά, την επόμενη μέρα ακριβώς να στιγματίσεις τη ζωή σου με ό,τι πιο οδυνηρό για ένα παιδί, να χάνει τη μάνα του. Τον καταλαβαίνω και λυπάμαι αφάνταστα», ανέφερε η Ειρήνη Κολλιδά.

Αγγελόπουλος- Βαμβακούση: Απών από τον γάμο ο αδελφός του Ντάνου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε χάσει τον πατέρα του, στα 17 του και είχε μπει από νωρίς στον στίβο της ζωής ως προστάτης της οικογένειας του.

Η αντίδραση της Ντορέττας Παπαδημητρίου

«Αααα, δεν το ήξερα», ήταν η πρώτη αντίδραση της Ντορέττας Παπαδημητρίου σε δημοσιογράφο του «Πρωινού» που επικοινώνησε μαζί της. 

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια. Δεν υπάρχουν λόγια σε τέτοιες στιγμές. Ήταν πραγματικά ένας σπουδαίος και σπάνιος άνθρωπος. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια μέσα από την καρδιά μου. Ένας πραγματικά σπάνια άνθρωπος», ανέφερε η ηθοποιός για τον θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργος Αγγελόπουλος σε κοινή έξοδο, το 2018/ NDP

Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργος Αγγελόπουλος σε κοινή έξοδο, το 2018/ NDP

Στο παρελθόν υπήρχαν φήμες ότι Ντάνος και Ντορέττα ήταν ζευγάρι, τις οποίες κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε ποτέ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top