Σόφι Τέρνερ: Έκανε αγωγή στον Τζο Τζόνας για τα παιδιά τους

Υποστηρίζει ότι τους έκρυψε τα διαβατήρια και δεν τα άφησε να ταξιδέψουν

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Σόφι Τέρνερ και του Τζο Τζόνας

Η Σόφι Τέρνερ μήνυσε τον Τζο Τζόνας στην προσπάθειά της να φέρει τα δύο τους παιδιά στην πατρίδα της τη Μεγάλη Βρετανία, κατηγορώντας τον ότι τους έκρυψε τα διαβατήριά τους κι αρνήθηκε να τα αφήσει να ταξιδέψουν για να τη δουν

Τζο Τζόνας - Σόφι Τέρνερ: Ανακοίνωσαν κι επίσημα ότι παίρνουν διαζύγιο

Στην αγωγή της, η σταρ του Game of Thrones ζητάει την «Άμεση επιστροφή των παιδιών που αδικαιολόγητα απομακρύνθηκαν ή κρατούνται αδικαιολόγητα». 

Η Τέρνερ υποστηρίζει πως τα Χριστούγεννα του 2022 συμφώνησαν με τον Τζόνας ότι θα εγκατασταθούν στην Αγγλία. Το ζευγάρι πούλησε το σπίτι στο οποίο έμεναν στο Μαϊάμι κι ήταν σε διαδικασία αγοράς σπιτιού στην Αγγλία, όταν τον περασμένο Απρίλιο η ηθοποιός ξεκίνησε τα γυρίσματα για τη σειρά Joan

Ο Τζο Τζόνας κι η Σόφι Τέρνερ ήταν ένα από τα λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ

Ο Τζο Τζόνας κι η Σόφι Τέρνερ ήταν ένα από τα λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής ξεκίνησε την περιοδεία με τους Jonas Brothers κι οι δυο τους συμφώνησαν οι κόρες τους να πάνε μαζί του, επειδή είχε περισσότερες ώρες διαθέσιμες μέσα στην ημέρα από ότι η Τέρνερ εν μέσω γυρισμάτων. Η ηθοποιός, στην αγωγή, σημειώνει πως είχε «δισταγμούς» για αυτό τον «προσωρινό διακανονισμό»

Η Τέρνερ υποστηρίζει στην αγωγή ότι ο γάμος τους διαλύθηκε «πολύ ξαφνικά», έπειτα από διαφωνία που είχε με τον Τζόνας στις 15 Αυγούστου.  

Διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ χωρίζει μετά από τέσσερα χρόνια γάμου!

Εκείνος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την 1η Σεπτεμβρίου κι η ηθοποιός αναφέρει ότι έμαθε «από τα ΜΜΕ» για τον χωρισμό τους, έπειτα από ημέρες

Η κηδεμονία των παιδιών αποτέλεσε ζήτημα τριβής, όταν συναντήθηκαν για να συζητήσουν τα επόμενα βήματα μετά τον χωρισμό τους, δύο εβδομάδες αργότερα, αναφέρει η Τέρνερ. Στη συζήτηση, η ηθοποιός ανέφερε ξανά το σχέδιο εγκατάστασης στην Αγγλία κι ο Τζόνας είχε διαφορετική στάση σε αυτό το θέμα.  

Ο Τζο Τζόνας κι η Σόφι Τέρνερ στα βραβεία Grammy το 2020

Ο Τζο Τζόνας κι η Σόφι Τέρνερ στα βραβεία Grammy το 2020 /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

«Ο πατέρας έχει στην κατοχή του τα διαβατήρια των παιδιών. Αρνείται να τα επιστρέψει στη μητέρα κι αρνείται να στείλει τα παιδιά στην Αγγλία με τη μητέρα», αναφέρεται στην αγωγή. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα, στις 19 Σεπτεμβρίου ο δικηγόρος του Τζόνας φέρεται να επιβεβαίωσε στους εκπροσώπους της Τέρνερ ότι δε θα επιστρέψει τα διαβατήρια των παιδιών, ούτε θα συναινέσει στη μετακόμιση των δύο κορών τους στην Αγγλία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top