Εριέττα Κούρκουλου: «Προσέβαλε τη γυναίκα που είναι η δεύτερη μητέρα μου»

«Ο ρατσισμός και το ύφος σας δεν χωράει πλέον στον κόσμο μας!»

Δείτε βιντεάκι που πόσταρε η Εριέττα Κούρκουλου από τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος!

Ένα δημόσιο ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Εριέττα Κούρκουλου το μεσημέρι της Τετάρτης 20/9, και το ζήτημα αφορούσε ένα αγαπημένο της πρόσωπο που αντιμετωπίστηκε με κάκιστη συμπεριφορά.

«Είχα πάει στα επείγοντα αρκετές φορές»: Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου

Συγκεκριμένα, η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τη γυναίκα που θεωρεί ως δεύτερη ματέρα της. Ο λόγος για τη Νόρμα από τις Φιλιππίνες, η οποία εργαζόταν στην οικογένειά της πριν ακόμα γεννηθεί η ίδια.

Η εν λόγω γυναίκα, που μεγάλωσε την Εριέττα αλλά βοηθά και στην ανατροφή του γιου της Νίκου, βίωσε μια ρατσιστική συμπεριφορά από ιδιοκτήτη γνωστής γκαλερί στη Μύκονο.

Αυτό το περιστατικό κατήγγειλε δημόσια η Εριέττα Κούρκουλου, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

«Για κακή σας τύχη ΠΑΝΤΑ αποκαλύπτεστε εσείς που προσαρμόζετε την συμπεριφορά σας ανάλογα με το ποιον έχετε απέναντί σας - ή τα μηδενικά που έχει στην τράπεζα.

Χθες ήμουν σε μια γνωστή γκαλερί της Μυκόνου στην οποία είναι η μητέρα μου τακτικός πελάτης.

Μπήκαμε μέσα εγώ με τον Νίκο τον Βύρων και την Νόρμα, η οποία ενθουσιάστηκε βλέποντας ένα τεράστιο γλυπτό του Ντόναλντ και τον ακούμπησε απαλά για να γελάσει ο μικρός μας.

Εκείνη την ώρα έσπευσε προς το μέρος της ένας από τους δύο ιδιοκτήτες που συνήθως είναι ευγενέστατος, χτύπησε τα δάχτυλά του δύο φορές σαν να απευθυνόταν σε σκύλο και της φώναξε με αγενέστατο ύφος “don’t touch!”.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα παρατήρησε με τρόμο εμένα που στεκόμουν ακριβώς από πίσω της με τον Νίκο. Αμέσως απολογήθηκε λέγοντας μου ότι δεν με κατάλαβε.

Του απάντησα ότι προσέβαλε την γυναίκα που είναι η δεύτερη μητέρα μου και τώρα γιαγιά του παιδιού μου και ότι δεν είχαμε κάτι άλλο να πούμε!

Στην συνέχεια προχώρησε να στείλει απολογητικό μήνυμα στην μητέρα μου λέγοντάς της ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η “ευτυχία μου” (λες και γνωριζόμαστε από χθες).

Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που αλλάζει έτσι πρόσωπο, αλλά θέλω να υποσχεθώ δημοσίως ότι αυτός και κάθε επόμενος τέτοιος θα με βρίσκει απέναντί του και να του επισημάνω ότι δεν είναι άξιος ούτε μιας τρίχας αυτής της γυναίκας, χωρίς την οποία θα ήμουν παντελώς χαμένη!

Μάθετε να είσαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ γιατί ο ρατσισμός και το ύφος σας δεν χωράει πλέον στον κόσμο μας! Σας σιχάθηκα», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top