«Από το πολύ άγχος στη Μαρία την Άσχημη πιστεύω ότι έπαθα τον καρκίνο»

Όσα αποκάλυψε μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της τηλεόρασης

Δείτε όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή του Mega

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη! μίλησε μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς με παρουσία πολλών ετών στο θέατρο, την τηλεόραση αλλά και τον κινηματογράφο.

O λόγος για τη Μάγδα Τσαγγάνη που αναφέρθηκε στη μάχη της με τον καρκίνο, την καταστροφή του σπιτιού της αλλά και την επίθεση που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις για τον Αλέξη Γεωργούλη και τις καταγγελίες εις βάρους του

Eλληνίδα ηθοποιός: «Έκανα έξι χημειοθεραπείες, υπέφερα και έκλαιγα»

«Λέω ότι είμαι καλά από συνήθεια. Το σπίτι μου είναι μια χαμένη υπόθεση, δεν υπάρχει ελπίδα. Λέω στους υπευθύνους ότι δεν κάηκε σπιρτόκουτο κάηκε μια πολυκατοικία έξι ορόφων, με 20 διαμερίσματα, που κάηκε από κάποιους ανεγκέφαλους δολοφόνους. Μικρό κοριτσάκι μπήκα σε αυτό το σπίτι, το ’61. Εκεί ήταν όλη μου η ζωή και ξαφνικά έμεινα άστεγη. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι έγιναν τρία πλιάτσικα», είπε αρχικά για την καταστροφή του σπιτιού της.

Η Μάγδα Τσαγγάνη έχει μια τεράστια πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση από τη δεκαετία του '80

Η Μάγδα Τσαγγάνη έχει μια τεράστια πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση από τη δεκαετία του '80

Στη συνέχεια μιλώντας για τη μάχη της με τον καρκίνο, αποκάλυψε: «Ο καρκίνος δε νικιέται. Ζω δεκαπέντε χρόνια γιατί δεν έκανε μετάσταση. Στάθηκα τυχερή, έκανα έξι χημειοθεραπείες. Στην αρχή της ασθένειας αναρωτιόμουν αν του χρόνου θα ζω. Έμαθα να προσπαθώ και να μην απογοητεύομαι». 

Υπόθεση Γεωργούλη: «Τον έχω σαν γιο μου. Χριστέ μου, για ποιον τα λένε;»

 «Σήμερα, αναρωτιέμαι πώς έκανα αυτό το επάγγελμα. Το επάγγελμά μου ήταν μέσα στο άγχος... Από το πολύ άγχος στη Μαρία την άσχημη πιστεύω ότι έπαθα τον καρκίνο. Αν με φωνάξουν σε κανένα σίριαλ θα ζητήσω να πω μόνο: "Καλημέρα σας"», πρόσθεσε στη συνέχεια. 

Στη σειρά Μαρία η Άσχημη ο αείμνηστος Μιχάλης Γιαννάτος υποδύθηκε τον σύζυγο της Μάγδας Τσαγγάνη

Στη σειρά Μαρία η Άσχημη ο αείμνηστος Μιχάλης Γιαννάτος υποδύθηκε τον σύζυγο της Μάγδας Τσαγγάνη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τέλος, σχετικά με τις καταγγελίες εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη, η Μάγδα Τσαγγάνη σχολίασε: «Δεν είναι δυνατόν αυτό το παιδί, να έχει κάτι τέτοιο πράγμα. Βεβαίως να τιμωρηθεί ο Αλέξης Γεωργούλης αν το έχει κάνει. Ο πατέρας μου να ήταν, ο αδερφός μου να ήταν, να τιμωρηθεί. Ήταν άδικη η επίθεση στο πρόσωπό μου. Δεν είπα εγώ ότι οι γυναίκες έτρεχαν πίσω του σαν τα σκυλιά... Οι γυναίκες λιποθυμούσαν, είχε τύχει σε εξωτερικό γύρισμα, στην Αγία Παρασκευή και τον είδε κι έπεσε κι εκείνος τη συνέφερε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top