Υπόθεση Γεωργούλη: «Τον έχω σαν γιο μου. Χριστέ μου, για ποιον τα λένε;»

Όσα είπε η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη για τις καταγγελίες σε βάρος του

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε πριν από λίγες ημέρες πως ο Αλέξης Γεωργούλης ετέθη εκτός ΣΥΡΙΖΑ και της ευρωομάδας της Αριστεράς, έπειτα από την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και σωματική κακοποίηση.

Γεωργούλης: Νέες αποκαλύψεις από ασκούμενη και στενό συνεργάτη του

Αρκετοί φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού δηλώνουν έκπληκτοι για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση σημειώνοντας παράλληλα πως πρόκειται για ένα καλό και ευγενικό άτομο που δε θα έκανε κάτι τέτοιο.

Σάλος στο twitter με την ανάρτηση της Στεφανίδη για την υπόθεση Γεωργούλη

Τι είπε Η Μάγδα Τσαγγάνη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Ανάμεσά τους και η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη, η οποία υποδύθηκε την τηλεοπτική του μητέρα στη σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων», πριν από λίγα χρόνια.

Η εκπομπή «Breakfast@star» επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε να σχολιάσει όσα συμβαίνουν γύρω από την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Μάγδα Τσαγγάνη:  Τον Αλέξη Γεωργούλη τον είχα και τον έχω σαν γιο μου

Μάγδα Τσαγγάνη:  Τον Αλέξη Γεωργούλη τον είχα και τον έχω σαν γιο μου

«Καταρχάς, νιώθω ότι οι κατηγορίες αυτές είναι για τον γιο μου, εγώ τον Αλέξη Γεωργούλη τον είχα και τον έχω σαν γιο μου. Το παιδί αυτό το έζησα στη δουλειά, όχι σε παρέες να βγούμε για καφέ ή να κάνουμε παρέα, ενάμιση χρόνο ήμασταν μαζί, δεν τον είχα δει ούτε μια φορά να έρθει αργοπορημένος ή αδιάβαστος.

Είναι ένα ευγενικό παιδί το οποίο χαρακτήρισα εγώ μοναδικό. Αυτά που ακούω, νομίζω ότι τα λένε για κάποιον άλλο άνθρωπο, εάν τυχόν είναι αλήθεια, που δε θέλω καν να το πιστέψω, θα αισθανθώ ως μια μάνα που κατηγορούν το παιδί της» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Δε δοκίμασα να επικοινωνήσω μαζί του γιατί είχα ένα τηλέφωνο παλιό, αλλά χάθηκε, οι ηθοποιοί χανόμαστε, ήταν και στο εξωτερικό… Το παιδί αυτό με έκανε και γέλαγα, με έκανε να περνάω καλά, ήταν ευγενέστατο, ήταν κύριος. Και λέω, Χριστέ μου, για ποιον τα λένε αυτά;  Για τον Γεωργούλη; Δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου έχει έρθει καταπέλτης στο κεφάλι».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top