Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν είμαι έγκυος. Είμαι συν 10 κιλά από το κανονικό μου»

Η influencer εξηγεί γιατί είχε «χαθεί» από τα social media

Μετά από έναν μήνα αποχής από τα social media η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να επιστρέψει και να κάνει ένα Q & A με τους followers της.

Χριστίνα Μπόμπα: Η δημόσια εμφάνιση μετά την «εξαφάνιση» από το Instagram

Φυσικά, μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν για ποιον λόγο αποφάσισε να κάνει μια παύση από τα social media.

Χριστίνα Μπόμπα: Επέστρεψε στα social media μετά την «εξαφάνισή» της

«Ο λόγος που αποφάσισα ήταν αυτός που είπα, ότι χρειαζόμουν ένα διάλειμμα, να ξεκουραστώ, να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Από τότε που έκανα τις μικρούλες μου και επειδή για μένα είναι αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα  ο αφοσιωμένος χρόνος μαζί τους, έπρεπε να κάνω όλα τα υπόλοιπα που κάνω σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, όπως όλες οι μαμάδες. Η εταιρεία μου, οι ανακαινίσεις, οι μετακομίσεις, το κομμάτι των social ήταν αρκετά, οπότε ήθελα να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου και είναι πάλι δημιουργική και ορεξάτη, γιατί είχε βγει πάλι η κούραση στην επιφάνεια και νομίζω ότι μου έκανε καλό. Ξεκουράστηκα και είμαι έτοιμη για όλα τα δικά μας σχέδια», είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

«Έχω παχύνει. Είμαι 10 κιλά συν από το κανονικό μου», ανέφερε η influencer, αλλά οι ερωτήσεις δε σταμάτησαν εκεί. Αρκετοί ήταν εκεί που αναρωτήθηκαν αν αυτή η απόφαση σχετίζεται με εγκυμοσύνη. 

«Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, απλά πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, γιατί είχα κουραστεί και είχε όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση υποκινείται από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, όπως είπα και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος, απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ», ήταν η απάντηση της influencer. 

Οι ευχές στην Αριάνα για την ονομαστική της εορτή

Πριν από λίγες ημέρες η Αριάνα είχε την ονομαστική της εορτή και οι γονείς της δημοσίευσαν ένα βίντεο στην οποία την είδαμε να παίζει.
«Χρόνια πολλά υπέροχο πλάσμα μας. Χρόνια πολλά Αριάνα μας», έγραψαν στο βίντεο που ανέβασαν στα instastories.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top