Χιου Τζάκμαν - Ντέμπορα Λι: Το «σημάδι» που πρόδιδε τον χωρισμό τους

Η απόφαση τους να νοικιάσουν τη «φωλιά» του έρωτά τους έδειχνε τα...σύννεφα

Η πρώτη εμφάνιση του Χιου Τζάκμαν χωρίς δαχτυλίδι μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τουι βίντεο Breakfast@Star

Σαν κεραυνός εν αιθρία για τους θαυμαστές του έπεσε η είδηση χωρισμού του Χιου Τζάκμαν από την  επί 27 χρόνια σύζυγό του, Ντέμπορα Λι. 

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού με μια κοινή λιτή δήλωση στο περιοδικό People.

Χιου Τζάκμαν - Ντέμπορα Λι: Χώρισαν μετά από 27 χρόνια γάμου

«Είμαστε ευλογημένοι να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη. Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά το σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής καθώς η οικογένειά μας περιηγείται σε αυτή τη μετάβαση στη νέα μας ζωή», ανέφεραν και οι δυο.

Το ζευγάρι στην πρεμιέρα του «Ghosted», τον Απρίλιο του 2023/ (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Το ζευγάρι στην πρεμιέρα του «Ghosted», τον Απρίλιο του 2023/ (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Xιου Τζάκμαν- Ντέμπορα Λι: Το «σημάδι» που προμήνυε τον χωρισμό τους

Νωρίτερα μέσα στο 2023, ο 54χρονος ηθοποιός, γνωστός για τον εμβληματικό ρόλο στον «Wolverine» και η 67χρονη Αυστραλιανή σύζυγός του είχαν προχωρήσει στην ενοικίαση του πολυτελούς σπιτιού τους στο Hamptons, σύμφωνα με το hellomagazine.com. Αυτό ήταν το πρώτο σημάδι ότι… κάτι δεν πήγαινε καλά μεταξύ τους, μιας που το ζευγάρι είχε «φωλιάσει» τον έρωτά του σε αυτό το σπίτι. 

(Τo Hamptons είναι ένα δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο και μία από τις ιστορικές καλοκαιρινές αποικίες των βορειοανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι μέρος του East End του Long Island και χωρίζεται στις πόλεις Southampton και East Hampton.  Ανήκει στην κομητεία Suffolk της Νέας Υόρκης)

Το ζευγάρι είχε αφιερώσει έξι χρόνια για να ανακαινίσει σχολαστικά αυτή την ονειρεμένη κατοικία των 460 τ.μ., αξίας 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η πολυτελής κατοικία τους διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, ιδιωτικό γυμναστήριο, home cinema και πισίνα. Τοποθετημένο στην κορυφή ενός μεγάλου γκρεμού, προσφέρει στους κατοίκους μια εκπληκτική θέα στον κόλπο Gardiner στον Ατλαντικό Ωκεανό.

 

Ωστόσο, πίσω από τα αρχιτεκτονικά «θαύματα» και τη χλιδή, τα προβλήματα για το ζευγάρι δεν έλειπαν. Πληροφορίες λένε πως η πανδημία Covid και τα lockdown λειτούργησαν επιβαρυντικά στη σχέση τους, όπως επίσης και οι συνεχείς απεργίες των σεναριογράφων. 

Ο Χιου Τζάκμαν και η  Ντέμπορα Λι στα βραβεία του «Vanity Fair» το 2007/ AP Photo/Danny Moloshok

Ο Χιου Τζάκμαν και η  Ντέμπορα Λι στα βραβεία του «Vanity Fair» το 2007/ AP Photo/Danny Moloshok

Αυτός ο χωρισμός φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα οδυνηρός για τους ίδιους, δεδομένης της αρχής της ερωτικής τους ιστορίας. Το ειδύλλιο του Χιου Τζάκμαν και της Ντέμπορα Λι άνθισε το 1995 στα πλατό της αυστραλιανής τηλεοπτικής εκπομπής Correlli. Έζησαν μαζί 30 χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων απέκτησαν δύο παιδιά, τον Όσκαρ (23 ετών σήμερα)και την Άβα (18 ετών).

Χιου Τζάκμαν: Κοινοποίησε τις βιοψίες για τον καρκίνο του δέρματος

Στα σοβαρά προβλήματα υγείας με τον καρκίνο του δέρματος που αντιμετώπισε ο Τζάκμαν και τα χειρουργεία που χρειάστηκε να υποβληθεί, η σύζυγός του ήταν στο πλευρό του «βράχος». Μετά την είδηση του χωρισμού, ο ίδιος παραδέχτηκε σε δημοσιογράφους που περίμεναν μια δήλωσή του ότι «περνά μια δύσκολη περίοδο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top