Πάνος Μουζουράκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του

Πανευτυχής ο αγαπημένος καλλιτέχνης

Το ρεπορτάζ του Breakfast@Star για τη νεογέννητη κόρη του Πάνου Μουζουράκη και την παρουσία του στον τοκετό

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Πάνος Μουζουράκης, καθώς χθες 14/09 το μεσημέρι η σύζυγός του Μαριλού Κόζαρη τον έκανε πατέρα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Πάνος Μουζουράκης: Έγινε μπαμπάς- Γέννησε η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη

Το νεογέννητο μωράκι τους είχε βάρος κοντά στα τέσσερα κιλά. Ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς ήταν παρών στον τοκετό, o οποίος κράτησε 12 ώρες.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έπαιξε κανονικά το βράδυ της Πέμπτης στην παράσταση «Τι φάση πάλι ρε» στο θέατρο Άλσος και μετά το τέλος της, παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών εκπομπών.

Πάνος Μουζουράκης-Μαριλού Κόζαρη: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη λίγο πριν γίνουν γονείς, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αίγινα/ Φωτογραφία NDP - Ανδρέας Νικολαρέας 

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη λίγο πριν γίνουν γονείς, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αίγινα/ Φωτογραφία NDP - Ανδρέας Νικολαρέας 

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση.

Αυτό που σκέφτηκα είναι, αν άραγε τα παιδιά που γεννιούνται με το σωστό τρόπο. Μαγνητοσκόπησα τη γέννα… Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Νιώθω χαρά… Οικογένεια, ανήκω… Δε το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά, και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά…Έχουμε σκεφτεί το όνομα», είπε λάμποντας από ευτυχία ο Πάνος Μουζουράκης στους δημοσιογράφους, ενώ από τη χαρά του, άρχισε να τους μοιράζει γλυκά. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top