Φίλιππος Καμπούρης: «Η απώλεια της Τζίνας ήταν η απόλυτη ισοπέδωση»

Ο σύντροφός της ήταν στο πλευρό της μέχρι τέλους

Όσα είπε ο Φίλιππος Καμπούρης για τον θάνατο της αδελφής του, Τζίνας Ντρούλις/ Αλήθειες με τη Ζήνα

Στις 20 Ιουλίου έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Τζίνα Ντρούλις, μετά από μάχη που έδωσε ενάντια στον καρκίνο. Ο θάνατός της ήταν «η απόλυτη ισοπέδωση, το τελειωτικό χτύπημα» για τον αδελφό της, Φίλιππο Καμπούρη, που είχε χάσει σε κοντινό διάστημα και τους δύο τους γονείς.

Κηδεία Τζίνας Ντρούλις: Συντετριμμένος ο αδερφός της, Φίλιππος Καμπούρης

«Αυτοί οι 15 μήνες ήταν οι χειρότεροι της ζωής μου. Μέσα σε 15 μήνες ξεκληρίστηκε κυριολεκτικά η οικογένειά μου. Έχασα τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και πριν λίγο καιρό την αδελφή μου» είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Στρατή Λημνιό, ο Φίλιππος Καμπούρης. 

Kαμπούρης: Μέσα σε 15 μήνες έχασε μπαμπά, μαμά και αδερφή

Η Τζίνα Ντρούλις λίγο καιρό μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο, έπαθε ανακοπή καρδιάς και τελικά κατέληξε.

Ο Φίλιππος Καμπούρης με την αδελφή του, Τζίνα Ντρούλις

Ο Φίλιππος Καμπούρης με την αδελφή του, Τζίνα Ντρούλις- Αλήθειες με τη Ζήνα

«Τραγικές στιγμές για να μπορέσεις να βιώσεις και να αντιμετωπίσεις τον έναν θάνατο μετά τον άλλο. Έλεγες “μου κάνει κάποιος πλάκα”… το να βλέπεις ανά μερικούς μήνες να χάνεις κι έναν δικό σου άνθρωπο. Ήταν σκληρό κι έλεγες ένα “γιατί”… μετά έλεγα “είναι θέλημα Θεού”» συνέχισε ο Φίλιππος Καμπούρης.

Τζίνα Ντρούλις: H διάγνωση για τον καρκίνο

«Όλα ξεκίνησαν μετά τον θάνατο της μητέρας μας, η αδελφή μου είχε κάποια πρηξίματα, δεν αισθανόταν καλά. Συνήθως συναντιόμασταν βραδινές ώρες. Όταν την είδα με το φως της μέρας, έπαθα σοκ. Είχε αλλάξει το χρώμα της, είχε αδυνατίσει πάρα πολύ και πήγε κι έκανε μια σειρά εξετάσεων. Με πήρε η παθολόγος κλαίγοντας και μου είπε το μαντάτο, όγκος στο συκώτι. Δεν είχε μόνο σε ένα σημείο, αλλά και στο έντερο και την κοιλιακή χώρα» 

Φίλιππος Καμπούρης: «Η απώλεια της Τζίνας ήταν η απόλυτη ισοπέδωση» - Αλήθειες με τη Ζήνα

Φίλιππος Καμπούρης: «Η απώλεια της Τζίνας ήταν η απόλυτη ισοπέδωση» - Αλήθειες με τη Ζήνα

Φίλιππος Καμπούρης: Η αντίστροφη μέτρηση για την αδελφή του 

«Το τελευταίο διάστημα είχε μολυνθεί. Δεν μπορούσαν να γίνουν χημειοθεραπείες λόγω του υψηλού πυρετού. Κάποια στιγμή, επειδή δεν είχε αιμορραγία, αποφάσισαν στο νοσοκομείο να της δώσουν εξιτήριο. Κι εκεί ήταν το μοιραίο και το λάθος. Εκεί έπαθε ένα άλλο σοκ, γιατί μετά από 25 μέρες νοσηλείας κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να σηκωθεί.

Φίλιππος Καμπούρης: Έπαθε ανακοπή η αδελφή του- Η έκκλησή του για την Τζίνα

Βάλαμε μια γυναίκα δίπλα της και εκείνη τη μέρα μας πήρε έντρομη τηλέφωνο ότι είχε αιμορραγία και ότι είχα χάσει 7 λίτρα αίμα και αντικρύζω την αδελφή μου νεκρή στο κρεβάτι των γονιών μας. Ήθελα να γίνει νεκροψία, η οποία έπρεπε να γίνει σε δημόσιο νοσοκομείο. Πάμε λοιπόν και σχεδόν μιάμιση ώρα αργότερα, μας είπαν ότι χτύπησε η καρδιά της. Ήταν εγκεφαλικά νεκρή» είπε.

Ένιωσα και βίωσα το τέλος της

«Κάποια στιγμή ένιωσα το κεφάλι να σπάει και έναν ηλεκτρισμό να με διαπερνά. Μετά από ένα λεπτό με πήρε ο γιατρός και μου είπε ότι η αδελφή μου ξεψύχησε. Την ώρα που έφευγε από τη ζωή, ένιωσα και βίωσα το τέλος της» περιέγραψε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής. 

Ο σύντροφός της ήταν στο πλευρό της μέχρι τέλους- «Τον έστειλε η μαμά μου» έλεγε

Στο πλευρό της στάθηκε πάρα πολύ ο σύντροφός της, όπως είπε ο Φίλιππος Καμπούρης. «Ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος ήρθε στη ζωή της στα δύσκολα και της στάθηκε όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Χαρακτηριστικά έλεγε: “τον έστειλε η μαμά μου”» είπε.

«Η αδελφή μου έβλεπε τον θάνατό της και του είπε πει αρκετές φορές να χωρίσουν για να προχωρήσει τη ζωή του» πρόσθεσε.

Επειδή δεν είχε παντρευτεί, το φέρετρό της ήταν λευκό. Στην κηδεία της μοιράστηκαν μπομπονιέρες και η Τζίνα ήταν ντυμένη με ροζ νυφικό, που ήταν το αγαπημένο της χρώμα.

Η Τζίνα Ντρούλις πέθανε μετά από μάχη με επιθετικό καρκίνο-  Αλήθειες με τη Ζήνα

Η Τζίνα Ντρούλις πέθανε μετά από μάχη με επιθετικό καρκίνο-  Αλήθειες με τη Ζήνα

«Πρέπει να περάσουμε το μήνυμα της πρόληψης. Αυτό το οποίο δεν έκανε η αδελφή μου είναι οι προληπτικές εξετάσεις. Η αδελφή μου είχε τρομερή πίστη και όνειρα για τη ζωή. Περάσαμε και εύκολα και δύσκολα» σημείωσε ο Φίλιππος Καμπούρης.

«Ευτυχώς έχω δίπλα μου τη σύζυγό μου, που είναι στήριγμά μου και την ευχαριστώ δημόσια» κατέληξε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top