Καγιά – Σωτηροπούλου: Οι εκθαμβωτικές εμφανίσεις τους στο Φεστιβάλ Βενετίας

Tι φόρεσαν οι δυο Ελληνίδες

Στη Βενετία ταξίδεψαν η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστής Μαραβέγιας και η Βίκυ Καγιά προκειμένου να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ Βενετίας.

Το φεστιβάλ κινηματογράφου διεξάγεται φέτος για 80η φορά και ξεκίνησε την Τετάρτη 30 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο σύζυγός της Κωστής Μαραβέγιας που είναι λάτρεις του κινηματογράφου πήγαν  προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά όλες τις ταινίες που διαγωνίζονται για τους χρυσούς λέοντες. Μαζί τους ήταν και ο γνωστός κριτής κινηματογράφου, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. 

Η Τόνια Σωτηροπούλου που είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό κάποια στιγμιότυπα από την πρώτη της μέρα στη Βενετία με τον Κωστή Μαραβέγια.

Βίκυ Καγιά: Έκλεψε την παράσταση με το κίτρινο μίνι lingerie φόρεμα Alexander Wang 

Η Βίκυ Καγιά για την πρώτη μέρα στο Φεστιβάλ επέλεξε να φορέσει κίτρινο μίνι lingerie φόρεμα και cut outs με μαύρη δαντέλα από τον οίκο Αlexander Wang.

Τα μαλλιά της ήταν απλά χτενισμένα και τα κοσμήματά της διακριτικά. Συνδύασε το φόρεμα ιδανικά με κομψές slingback μαύρες γόβες που ταιριάζουν σε κάθε εμφάνιση. Για πανωφόρι επέλεξε ένα ανδρικό μαύρο σακάκι στο ίδιο σχεδόν μήκος με το φόρεμα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top