Κοκκίδου - Αντωνίου: Το reunion «Βουλίτσας» - «Μηνά» μετά τη «Μουρμούρα»

Πού τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός;

Δείτε όσα είπε αποκλειστικά στο star.gr και τον Κωνσταντίνο Μπουγά η Ελένη Κοκκίδου για την αποχώρησή της από τη «Μουρμούρα»

Με ένα συγκινητικό επεισόδιο η τηλεοπτική «Βούλα» αποχαιρέτησε μετά από 10 χρόνια παρουσίας το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», με το άδοξο τέλος της να στεναχωρεί βαθύτατα τους φανατικούς θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς του Alpha.

«Μουρμούρα»: Θρήνος στο Twitter για τον θάνατο της «Βουλίτσας»

Μαζί με το τηλεοπτικό της ζευγάρι τον «Μηνά» ήταν δύο από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες του σίριαλ. Μπορεί να μη βλέπονται πια στα γυρίσματα, συναντιούνται όμως στην έξω ζωή.

Ελένη Κοκκίδου: «Πενθώ κι εγώ για τη Βουλίτσα της Μουρμούρας»

Μάλιστα πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αντώνη Αντωνίου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, όπου παρακολούθησε την παράσταση Εκάβη με την Ελένη Κοκκίδου στον ομώνυμο ρόλο. 

Ο Αντώνης Αντωνίου με τους συντελεστές της παράστασης Εκάβη

Αριστερά ο Θανάσης Παπαγεωργίου, στη μέση ο Αντώνης Αντωνίου και δεξιά του η Ελένη Κοκκίδου με τη Νατάσα Ασίκη/ Φωτογραφία NDP Photo Agency (Έλλη Πουπουλίδου)

Μετά το τέλος του έργου, ο γνωστός ηθοποιός επισκέφτηκε τα παρασκήνια για να μοιράσει συγχαρητήρια στους συντελεστές, ενώ δε δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί με την αγαπημένη του «Βουλίτσα» και άλλους πρωταγωνιστές. 

Στην Επίδαυρο για την παράσταση Εκάβη βρέθηκαν επίσης ο Γιάννης Μπέζος με τη σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη/ Φωτογραφία NDP Photo Agency (Έλλη Πουπουλίδου)

Στην Επίδαυρο για την παράσταση Εκάβη βρέθηκαν επίσης ο Γιάννης Μπέζος με τη σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη/ Φωτογραφία NDP Photo Agency (Έλλη Πουπουλίδου)

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top