Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές στον «καλύτερο φίλο» Νίκο Κοκλώνη

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει σήμερα τα γενέθλιά του - Πόσο γίνεται;

Κατερίνα Καινούργιου: Οι Ευχές Στον Νίκο Κοκλώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά του. Ο γνωστός παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός γίνεται 40 ετών και έχει αρχίσει να δέχεται ευχές από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες ήδη από τα μεσάνυκτα.

Ανάμεσα στους πρώτους που ευχήθηκαν δημόσια στον Νίκο Κοκλώνη ήταν και η κολλητή του Κατερίνα Καινούργιου. Οι δυο τους μάλιστα, περνούν και φέτος μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών μαζί, όπως κάθε χρόνο.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μερικά κοινά της στιγμιότυπα με τον Νίκο Κοκλώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχολίασε στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο φίλο του κόσμου @nkoklonis. Να σε χαιρόμαστε! Σου αξίζει όλη η αγάπη και η ευτυχία του κόσμου …Μ’ αυτή την υπέροχη καρδιά που κουβαλάς σου αξίζουν ΜΟΝΟ τα καλύτερα φίλε μου…

Σε σένα που εμπιστεύομαι κι αποκαλύπτω τα πιο κρυφά μου αισθήματα κι απωθημένα, που ξέρεις τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου…

Σε σένα που κλάψαμε στην αγκαλιά ο ένας του αλλού στις πιο μαύρες μας στιγμές και οι ψυχές μας αγκαλιάστηκαν κι αυτές… Είσαι ένα υπέροχο πλάσμα …Συνέχισε να λάμπεις και να φωτίζεις και όλους εμάς γύρω σου… Είσαι ένα λαμπερό (κ πολύ δυνατο) αστέρι! Σ αγαπώ πολύ … Happy birthday my friend».

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τα γενέθλια του Νίκου Κοκλώνη:

O Nίκος Κοκλώνης στην παρουσίαση του Fame Story στο Star

Ποιος κολλητός σου έχει ταλέντο στο τραγούδι; Το Fame Story τον περιμένει!

Υπενθυμίζεται ότι μετά από 17 χρόνια, το Fame Story επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν, απόλυτα ανανεωμένο, μέσα από την τηλεόραση του Star, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη!

Νίκος Κοκλώνης: Το βίντεο που ετοίμασε η εταιρεία παραγωγής του για τον Superhero της καρδιάς της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top