Το νησί που επιλέγουν όλοι οι celebrities και δεν είναι η Μύκονος

Πού πηγαίνουν κάθε καλοκαίρι Ζαχαρέα, Τσιμτσιλή, Κουτσελίνη, Κουτσόπουλος;

Η Πάρος με την απαράμιλλη ομορφιά της έχει «κλέψει» την καρδιά των Ελλήνων celebrities, οι οποίοι την επισκέπτονται παραδοσιακά κάθε καλοκαίρι.

Ψήλα στη λίστα με τις προτιμήσεις τους βρίσκεται και η Αντίπαρος, που απέχει λίγη ώρα από την Πάρο. Στα δύο κυκλαδονήσια μάλιστα, αρκετοί επώνυμοι της εγχώριας showbiz, όπως η Μάρα Ζαχαρέα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μαρίνα Βερνίκου έχουν φτιάξει τον δικό τους επίγειο παράδεισο. 

Οι επώνυμοι που κάνουν κάθε χρόνo διακοπές στην Πάρο

Ζήνα Κουτσελίνη

Τις διακοπές της στην Πάρο απολαμβάνει σχεδόν κάθε χρόνο η Ζήνα Κουτσελίνη, συνοδευόμενη πάντα από την κόρη της, Έμμα. Η παρουσιάστρια του «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπως «μαρτυρούν» τα Insta Stories της, λατρεύει τις βόλτες στα κυκλαδίτικα σοκάκια, αλλά και το καλό φαγητό.

 

 

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει τη βλέπουμε να κυκλοφορεί στα γραφικά δρομάκια της Νάουσας και της Παροικιάς, εντελώς αμακιγιάριστη και με αέρινα φορέματα.

 

 

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε τις φετινές τις διακοπές από την Πάρο. Η παρουσιάστρια του Happy Day έκανε τις πρώτες της βουτιές στα γαλαζοπράσινα νερά μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και στη συνέχεια πόσταρε σχετικά στιγμιότυπα στο Instagram.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για μπάνιο στην Πάρο μαζί με την κουνιάδα της

 

Η ίδια και η οικογένειά της παραθερίζουν κάθε χρόνο στο νησί και μένουν στο εξοχικό τους σπίτι.

Μάρα Ζαχαρέα

Η Πάρος έχει εξέχουσα θέση και στην καρδιά της Μάρας Ζαχαρέα. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και ο σύζυγός της Θοδωρής Ρουσόπουλος, έχουν δικό τους σπίτι στην Πάρο, το οποίο είναι πάντα ανοιχτό στους φίλους τους. Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι η πανοραμική θέα, τα πέτρινα πεζούλια και οι πικροδάφνες. 

 

 

Μία από τις αγαπημένες συνήθειες της διευθύντριας ειδήσεων του Star είναι τα ψώνια στην τοπική αγορά το πρωί και τα βράδια οι ταβέρνες του νησιού, που σερβίρουν παραδοσιακούς μεζέδες. 

 

 

Οι celebrities που ψηφίζουν Αντίπαρο το καλοκαίρι 

Μαρίνα Βερνίκου

Η Αντίπαρος αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς επώνυμους που προτιμούν τους πιο ήσυχους ρυθμούς. Ανάμεσά τους και η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία περνάει όλα της τα καλοκαίρια στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, όπου η οικογένειά της έχει χτίσει το δικό της ησυχαστήριο.

Η εξοχική κατοικία βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία και έχει θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Η διεθνούς φήμης φωτογράφος, όποτε ταξιδεύει στην Αντίπαρο, δε χάνει την ευκαιρία να κάνει tour στις παραλίες της Πάρου, αναρτώντας σχετικά στιγμιότυπα στα social media. 

 

 

Χριστίνα Μπόμπα

Το τελευταίο διάστημα η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν εγκατασταθεί στην Αντίπαρο μαζί με τις κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο σπίτι τους στην Αθήνα, το οποίο βρίσκεται υπό ανακαίνιση. 

Χριστίνα Μπόμπα: Η μητέρα της πήγε στην Αντίπαρο- Το βίντεο με τα διδυμάκια

 

 

Η γνωστή influencer φρόντισε να δώσει στους followers της μία γεύση από την πολυτελή κατοικία, η οποία στο εξωτερικό της μοιάζει με έναν τεράστιο παιδότοπο. Στην πετρόχτιση αυλή ξεχωριζόυν επίσης η πισίνα μεγάλων διαστάσεων και το σαλόνι κήπου. 

 

 

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται μόνιμος κάτοικος της Αντιπάρου, στην οποία αναμένεται να βρεθεί και φέτος, λίγο πριν φορέσει τις γαλότσες του, για να υποδεχτεί τους εν δυνάμει αγρότες στη Φάρμα του Star.

Η Φάρμα έρχεται στο Star - Πώς να δηλώσεις συμμετοχή

Ένας από τους λόγους είναι ότι έχει δική του επιχείρηση εκεί και συγκεκριμένα ένα εστιατόριο. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ο καταξιωμένος chef και κριτής του MasterChef, έχει κάνει κοινές διακοπές με την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου. 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top