Μαρία Μενούνος: «Ο καρκίνος στο πάγκρεας διπλασιάστηκε μέσα σε δυο μήνες»

Κάνει λόγο για αδιαφορία των γιατρών

Βίντεο για τη Μαρία Μενούνος από το Breakfast@star

 

Η Μαρία Μενούνος στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας της.

Τον περασμένο Ιανουάριο διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και όπως είπε μιλώντας στο podcast «Not Skinny But Not Fat» ο όγκος μεγάλωσε αισθητά από την πρώτη της εξέταση τον Νοέμβριο.

Μαριέττα Χρουσαλά - Μαρία Μενούνος: Κρουαζιέρα στις Κυκλάδες!

Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία σε όλο της το σώμα, η οποία τελικά οδήγησε στη διάγνωσή της.

Μαρία Μενούνος: Προσευχήθηκε γονατιστή στον Άγιο Νεκτάριο

«Όταν βρήκαν τον όγκο στην μαγνητική τομογραφία, οι γιατροί είπαν πως πρέπει να δουν ξανά τα αρχεία από την εξέταση του Νοεμβρίου. Βάζω στοίχημα ότι ήταν εκεί. Και ήταν. Τότε τον Νοέμβριο ο όγκος ήταν δύο εκατοστά και όταν τον βρήκαν ήταν σχεδόν τέσσερα εκατοστά, είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος μέσα σε δύο μήνες. Αυτό που έμαθα από τότε είναι ότι διαφορετικές εξετάσεις έχουν την ικανότητα να βλέπουν διαφορετικά πράγματα καλύτερα», είπε αρχικά η Μαρία Μενούνος.

«Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι διαφορετικές εξετάσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να δεις διάφορα πράγματα καλύτερα. Για αυτό, μια μαγνητική μπορεί όντως να δείξει κάτι, όμως σε κάποιες περιπτώσεις οι αξονικές είναι καλύτερες. Άλλοι λένε ότι είναι ο υπέρηχος. Είναι όμως, μια πολύ περίπλοκη διαδικασία. Έτσι, ο ακτινολόγος ξανακοίταξε τις παλιές εξετάσεις και μου είπε ότι ήταν όντως εκεί. Ενώ όταν είχα πάει για αξονική τομογραφία, μου είπαν “είσαι καλά”. Του έλεγα πόσο πολύ πονούσα κι εκείνος μου απαντούσε ότι έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top