Μαρία Μενούνος: Προσευχήθηκε γονατιστή στον Άγιο Νεκτάριο

«Άκουσα έναν τεράστιο κρότο», περιγράφει συγκλονισμένη

Όσα είπε η Μαρία Μενούνος στην κάμερα του Breakfast@Star λίγο πριν την επιστροφή της στην Αμερική

Λίγες μέρες μετά την εξομολόγησή της στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου για τη μάχη με τον καρκίνο και το παιδί που περιμένει να γεννηθεί μέσω παρένθετης μητέρας, η Μαρία Μενούνος επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα, για να προσευχηθεί.

Μαρία Μενούνος: Διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας λίγο πριν γίνει μητέρα

Όπως αναφέρει στη δημοσίευσή της στο Instagram, ήταν όνειρό της να βρεθεί στη συγκεκριμένη εκκλησία, ενώ συνεχίζει τη συγκλονιστική περιγραφή της μιλώντας για το θαύμα που έζησε και την έκανε να «κλάψει» από χαρά.

Μαρία Μενούνος: Στην Ελλάδα με τον σύζυγό της και τον πατέρα της

Η μακροσκελής ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος στο Instagram:

«Ο Άγιος Νεκτάριος θεωρείται προστάτης για άτομα που πάσχουν από ασθένειες. όπως καρκίνος, καρδιακά προβλήματα, πόνος στις αρθρώσεις, επιληψία, αρθρίτιδα και άλλα. Από τότε που η μαμά μου και εγώ είχαμε διαγνωστεί με όγκους στον εγκέφαλο, οι φίλοι μας έλεγαν ότι θα πήγαιναν εκεί για να προσευχηθούν για εμάς. Πήγαμε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στην Καλιφόρνια, αλλά το να πάμε στην εκκλησία του στην Ελλάδα ήταν πάντα το όνειρο. Ήθελα να πω ευχαριστώ για όλα τα θαύματα και τις θεραπείες με τις οποίες έχουμε ευλογηθεί.

Ήταν η πρώτη μας στάση στο ταξίδι. Λένε ότι οι πιστοί μπορούν να ακούσουν τον Άγιο Νεκτάριο στον τάφο. Μόλις γονάτισα άκουσα χτυπήματα. Αδύνατοι θόρυβοι χτυπημάτων. Ρώτησα την Ιωάννα την φίλη μας που μας καθοδηγούσε αν ήταν αυτός και μου είπε ναι. Αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έμεινα αρκετή ώρα στον τάφο. Προσευχήθηκα στον Άγιο Νεκτάριο και είπα σε παρακαλώ να το κάνεις αναμφισβήτητο.

Δεν θέλω να φύγω από εδώ αβέβαιη για το αν σας άκουσα. Καθώς προσευχόμουν για τους ανθρώπους στη ζωή μου με καρκίνο, άκουσα έναν τεράστιο κρότο και άρχισα να ουρλιάζω, είπα τον ακούω! Ήταν σίγουρα αναμφισβήτητο. Έκλαψα από χαρά. Ήταν τόσο συναισθηματικό καθώς νιώθω ότι έχω μια τέτοια σχέση μαζί του και αυτό με έκανε να νιώσω ακόμα πιο ευγνώμων για τη σύνδεσή μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την απίστευτα εμπνευσμένη στιγμή. Έπρεπε επίσης να καθίσω στο κρεβάτι του όπου έμενε και ένιωσα ρίγη. Όλοι στην ομάδα μας συγκινήθηκαν με δάκρυα σε αυτήν την επίσκεψη. Αν πάτε ποτέ στην Ελλάδα, προσθέστε αυτό στο ταξίδι σας. Ο Άγιος Νεκτάριος βοηθά τόσους και έχει χαρίσει τόσα θαύματα. Μου αρέσει να λέω πιστεύεις στο απίστευτο γιατί τίποτα δεν είναι πολύ μακριά από το δυνατό όταν πιστεύεις στον Άγιο Νεκτάριο», έγραψε η Μαρία Μενούνος.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top